Wendt er Vestfold-kretsmester i gratistipping

Rune Wendt er Vestfold-kretsmester i gratistipping, og er klar for den store finalen i England. 

Det koster ingenting å delta i Coolbets kretsmesterskap i fotballkretsene landet rundt.

Kretsmesterskapet i gratistipping handler om å sette flest mulig poeng over to tippekuponger fordelt på to uker i hver enkel fotballkrets landet over. Utgangspunktet er å treffe på korrekt sluttresultat for å få maks poengscore. Deretter er det gradering på oppnåelige poeng ut fra rett antall mål på hvert lag og 1X2 med mer.

Den som har flest poeng over to tippekuponger er kretsmester, og vinner en tur til England. Der den store finalen mellom alle kretsmesterne står til høsten.

Østfold, Akershus, Oslo , Nordmøre og Romsdal, Sogn og Fjordane samt Sunnmøre var først ut av de 18 fotballkretsene.

Sist uke spilte Vestfold, Buskerud og Telemark seg ferdig.

Denne uke settes titlene i gratistipping i Hordaland, Rogaland og Agder i spill.

I Vestfold åpnet kretsmesterskapet dramatisk for Wendt, men en sterk spurt på tippekupong 2 gjorde han til kretsmester  i gratistipping.

Det føles utrolig moro å vinne denne tippekonkurransen og bli kretsmester i gratistipping.  Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli nummer 1. Jeg lå langt bak etter første runde, og følte at runde 2 gikk veldig bra.  Dog hadde jeg egentlig ikke tro på at jeg skulle gå helt til topps, forteller Rune Wendt. 

Les mer: Nå starter Rogaland-KM i gratistipping

Coolbet kjører også et tilbud til nye kunder i sommer. Så snart man har åpnet spillekonto, skriver mann inn sommertilbud på bonussiden og får et gratisspill på 300 kroner. Dette spillet kan du sette på hva som helst i sportsbook, og du beholder premien i sin helhet. Slik tester du ut spillselskapet som er kåret til bransjens beste av tippe- og fotballavisen Tips. Helt gratis.

Wendt er Vestfold-kretsmester

De to tippekupongene inneholdt kamper med alt fra OBOS til lokal breddefotball i kjelleren av divisjonssystemet i det sommervakre fylket. Wendt er Vestfold-kretsmester i gratistipping etter to litt forskjellige uker. Den første med noen dårlige valg. I uke 2 stemte mye.

I kampen Eik-Tønsberg-Runar snakket jeg med en av Runar spillerne før kampen. Han mente Eik ville vinne. Jeg hadde egentlig litt tro på Runar, men tippet 4-2 til Eik, og det angret jeg litt på i etterkant. Jeg hadde også tro på at Halsen ville gjøre det bra mot Ørn, ettersom de vant 9-1 mot Norild i kampen før.  Halsen har alltid slitt mot Ørn i Lystlunden, og jeg valgte da å sette en 1-0- seier til Ørn. Jeg skulle satt et par mål til Halsen også der med fasit i hånd, fortsetter Wendt.

Nå venter finalen i England mot de andre kretsmesterne i gratistipping.

– Det blir spennende med en finaletur til England. Jeg gleder meg allerede. I Premier League er det Liverpool som er laget, sier kretsmester i gratistipping Rune Wendt

Odds på alle lag i lavere divisjoner

Parallelt med kretsmesterskapet i gratistipping tilbyr Coolbet odds på alle lag i lavere divisjoner i de aktuelle fotballkretsene. Noe som har vært veldig populært hos odds-kundene hittil.

Så snart terminlisten for kommende fotballsesong i England er spikret, vil det også bli klart hvilket innhold kretsmesterne får på sin tur til England. Utgangspunktet er en kamp i lavere divisjoner.

Alle kretsmesterne skal i alle fall til England å spille den store finalen. På spillselskapet Coolbets regning.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Nå ruller kretsmesterskapet i gratistipping utover Hordaland, Rogaland og Agder. I tillegg til odds på flere 100 kamper i lavere divisjoner kommende uke, settes en kretsmester-tittel i spill i hver fotballkrets.

-Jeg liker slike konkurranser veldig godt. Det er spennende å følge med, og tippe på lokale lag som man har et forhold til fra før av. Det blir ofte mye mål i mange av kampene, og det kan være utfordrende å få inn riktig resultat, avslutter Vestfold-kretsmester i gratistipping, Rune Wendt.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge