Norge jager VM-kvartfinale mot Australia

De norske fotball-jentene jager plass i en VM-kvartfinale som spillselskapenes underdog mot Australia lørdag kveld. 

Gruppespillet gav Norge en 2. plass etter en syltynn prestasjon mot Sør-Korea. Det ble seier 2-1, som var det viktigste for å komme seg videre i mesterskapet. Dog hang de norske jentene tidvis skikkelig i taua mot et løpssterkt Sør-Korea som fikk store rom over hele bana. Caroline Graham Hansen måtte av med et overtråkk i den kampen, men varsles pigg i trening fredag.

Dermed er Norges viktigste spiller høyst trolig klar til denne vinn eller forsvinn-kampen fra VM i Frankrike. Et mesterskap som setter punktum for fotballkarrieren til Norges 39 år gamle sisteskanse Ingrid Hjelmseth.

Norge vant lett mot Nigeria, tapte hederlig mot Frankrike, før det ble en noe heldig seier mot Sør Korea.

Troen på et godt VM er tilbake i den norske troppen.

Les mer: Hordalands-kretsmesterskap i gratistipping lørdag

VM-kvartfinale

Australia har sett rufsete ut bakover, men har svart godt for seg fremover i bana. Først og fremst takket være toppscorer Sam Kerr, som scoret alle fire mål mot Jamaica. Hun var også sist på ballen i 1-2-tapet mot Italia, og Australia kommer også inn som gruppetoer her.

Kerr er Australia sin nøkkel sin å komme seg videre til en VM-kvartfinale. Samtidig ligger Norges beste kort i å stoppe den australske kapteinen. Får 25-åringen rom hogger hun hardt til.

Markedet på seier til Australia har falt de siste dagene, og Coolbets 2,20 står frem som markedsledende lørdag morgen.

Samme spillselskap er også høyest i markedet på norsk seier med spennende 3,50.

Coolbet kjører også et tilbud til nye kunder i sommer. Så snart man har åpnet spillekonto, skriver mann inn sommertilbud på bonussiden og får et gratisspill på 300 kroner. Dette spillet kan du sette på hva som helst i sportsbook, og du beholder premien i sin helhet. Slik tester du ut spillselskapet som er kåret til bransjens beste av tippe- og fotballavisen Tips. Helt gratis.

Med andre ord kan du som ny kunde cashe inn 1 050 kroner på norsk seier – uten å risikere noe som helst.

Best på norsk ball

Etter midtukens blodige cup-runde kan ytterligere 6 Eliteserie-lag rette all fokus mot seriespillet. Både OBOS- og Eliteserien starter sin runde lørdag og fortsetter med hovedvekten av kamper søndag.

En kjapp sjekk på odds-sammeneligdingssiden maxgevinst viser at Coolbet er rausest med oddsen også her.