Viking-supporter Ivar gjorde reint bord

Viking-supporter Ivar Bruvoll Vamråk vant hele pengepotten og fikk sin våre drøm om cupfinale mot Haugesund oppfylt. 

Ivar Bruvoll Vamråk var 1 av over 150 deltakere i Oddsfabrikkens konkurranse på twitter torsdag. Den populære twitter-kontoen med daglige konkurranser, ba sine følgere om HUB til fulltid og pause i Skien mellom hjemmelaget Odd og gjestene Haugesund. I tillegg skulle man ta stilling til om det ble straffespark og 3 mål eller mer i kampen.

Det vanligvis bunnsolide hjemmelaget Odd var sjanseløse denne høstkvelden. Etter 0-0 til pause, scoret Haugesund tre mål de siste 45 minuttene. Et av dem fra straffemerket. Kun en mann hadde forutsett de fire utfallene. Ivar Bruvoll Vamråk stakk av med hele premiepotten på 3 000 kroner, og ser frem mot 2. søndag i advendt.

Da skal FK Haugesund senkes på Ullevaal.

– Jeg tenkte litt utenfor boksen, og at FKH ville gjøre alt for å få møte storebror Viking i finalen. Det er jo drømmen for en Viking-supporter og knuse lillebror fra Haugesund på Ullevaal. Nå er det bare 90 lange minutter før Viking får en pokal hjem til Stavanger. Det er en deilig følelse, sier Ivar Bruvoll Vamråk.

Les mer: Gravdal vant NM-pakke i pop up-turnering

Viking-supporter

Ivar Bruvoll Vamråk er et kjent ansikt for de som følger Norges største pokerturnering Kommunepoker. Der har den lite blyge bamsen både vært ambassadør og kommunemester for Hammerfest.

Opprinnelig fra Averøy i Møre og Romsdal, men med jobb i oljen har flyttelasset til humørsprederen vært å se på kryss og tvers langs Norgeskartet de siste årene. Vamråk ble fylkesmester i Finnmark i sesong 1 av Kommunepoker, og spilte Norgesfinalen live i Tallinn. Før sesong 2 flyttet han til Stavanger.

Norgesfinalen i sesong 2 av Kommunepoker spilles i den estiske hovedstad om to uker, så rulles sesong 3 i gang 18. november i nye Viken fylkeskommune. Det blir tidenes sesong av Kommunepoker, der Norgesrekorden igjen står for fall. Aldri før har premiepotten vært feitere heller, og fortsatt er prestisjen blytung. Det å slå venner, kollegaer, naboer, familiemedlem eller bekjente i kamp om en lokal pokerkonge-tittel veier tungt.

Til slutt skal fylkesvinnerne møtes i Tallinn til ny Norgesfinale i mai 2020. Arrangøren Coolbet dekker reise, hotell og innkjøp i Coolbet Open ved siden av.

Les mer: Nikolai Rypdal siste NHL-vinner