Slik tar du jackpotten på Vervekupongen

Coolbets nyskapning Vervekupongen har gratis deltakelse. Med mulighet for å vinne stort. Her er tipsene for lørdagens 10 kamper du skal prikke rett på. 

“Vervebongen” er et nytt konsept hos Coolbet, der det ikke finnes noen grenser for hvor mye du kan vinne. Jackpoten starter på 25 000 kroner, og den øker med 500 kroner per vervede kunde.

Tidlig onsdag ettermiddag er jackpotten oppe i 29 000 kroner, men denne vil vokse ytterligere frem mot lørdag 28.september.

For å delta må du verve en venn til å åpne spillekonto hos Coolbet. Deretter blir 500 kroner lagt til i poten. Personen du verver må gjøre innskudd på minimum 100 kroner på sin spillekonto. Vervebongen går hver lørdag, og er på 10 kamper. Jackpoten blir utløst når en eller flere prikker samtlige kamper på bongen. Både du og den eller de du verver deltar gratis.

Les mer: Never give up gav Liverpool-supporter drømmereisen

Vervekupongen lørdag 28. september

Leveringsfrist er 16:00.

Wolverhampton-Watford

Dette er altså Premier Leagues to dårligste lag etter 6 spilte ligarunder. Wolverhampton har spilt 4/6 uavgjort, og ellers fått stygge riper i ulvepelsen fra Everton og Chelsea. Etter comeback-sesongen i den beste rekke var ekspertene samstemt om at Wolves denne sesongen kunne sprenge seg inn i topp6. Store sjanser til å få sin første seier her. I Watford er man allerede i gang med manager nummer 2 for sesongen, og Hornets er ikke kjent for sin tålmodighet akkurat. Quique Flores kan bli historisk som den som fikk sparket to ganger. Hornets skal reise seg fra fæle 0-8 i Manchester sist, men har sett grusomme ut offensivt de første 6 kampene. H

Bournemouth-West Ham

To lag som har åpnet sesongen godt, og i øyeblikket ligger foran Tottenham, United og Chelsea. Eddie Hove har som kjent mye offensivt skyts, og kommer fra to strake 3-1-seire. Hammers åpnet i grufulle 0-5 hjemme mot City, men har siden kun sluppet inn to mål. De tre siste uten baklengs, og vant 2-0 mot United sist. Effektive der. Lukter litt på U her.

Aston Vila – Burnley

Villas comeback i toppetasjen har så langt kun gitt seier mot Everton. Sommerens kjøpefest i Birmingham har fortsatt ikke betalt seg nevneverdig på banen. Det blir en kamp om å klore seg fast over tre andre lag denne sesongen. Burnley er old school. Du vet hva du får med Sean Dyche, men det leveres jevnt over godt hele veien. Sjeldent pent å se på, men det gir fornyet kontrakt i Premier League. Slipper neppe inn mye her heller, og kan kanskje stikke av med alle tre poengene?

Crystal Palace-Norwich

Gode gamle Roy Hodgson har heller ikke denne sesongstarten fått så mange anledningene til å juble for scoring, men det har i det minste gitt 8 poeng i banken. Det er likt med Chelsea og United. 5/8 poeng tatt hjemme. Norwich er underholdende med sin lettere romantisk tilnærming til Premier League, og de nyopprykkede tok som kjent City 3-2 nest sist. Kanariene har i alle fall bestemt seg for å ikke forsvare seg til ny kontrakt, og herved er målgarantien fornyet. Mot et blodfattig hjemmelag er det fristende å servere B her.

Les mer: Fikk godt betalt i Venners Venner-turneringen

Everton-Manchester City

Silva ut som neste manager i Premier League gir lavere odds enn at Solskjær er neste som ryker i United. De to er da også bookmakernes heteste bud på å være klubbløse i den nærmeste fremtid. Tap for Bournemouth og ydmyket hjemme mot Sheffield United er ingen god inngang mot dagens gjester. City rullet ned stakkars Watford, og var nok rimelig revansjesugne etter 2-3-granatsjokket borte mot Norwich nest sist. B. Ferdig snakka.

Hull-Cardiff

Championship. Ingen fargeklatter dette, mens fin opptur for Hull i London sist med 3-0 mot nyopprykkede Luton. Møter festbremsen Cardiff, som ikke tar turen fra Wales for å underholde. Det lukter målfattig. 1-0 og H.

Charlton-Leeds

Charlton ned på jorda etter en oppsiktsvekkende sterk sesongstart. Tap mot Birmingham og Wigan peker mer i retning av nedre halvdel enn kamp om de beste plassene. Har sitt å slite med, og får her tabelleder Leeds på London-besøk. Skal det endelig gå da for Leeds? Om direkte opprykk skal være mer enn en drøm denne sesongen også, er dette den type bortekamper som må gi tre poeng. B.

Swansea-Reading

Swansea har åpnet sterkt, og er eneste mannskap som har påført Leeds tap så langt. Toer etter nederlag for Forrest. Fullt overkommelig motstand hjemme i Wales her. Reading radet opp sitt tredje strake tap sist hjemme mot Blackburn, og får det tøft også her. H.

Derby-Birmingham

Rams med 5/8 uavgjort, og slik blir det tabelltrøbbel av når kun Huddersfield er slått ved siden av. Derby bedre enn tabellen tilsier, og kan få en etterlengtet 3-poenger her. Den første siden ligaåpningen 5. august i så fall. Birmingham stort sett solide defensivt uten å ga bananas offensivt. Får det tøft her, men det trenger ikke bli stygge siffer. H.

Preston-Bristol City

Toppkamp på Deepdale. Verdens eldste fotballstadion som fortsatt er i bruk. Fire av fire hjemme for Preston, som senest tok sin femte seier for sesongen borte mot Birmingham. Bristol City i likskap med Preston blant lagene som scorer mest. Kun tapt for Leeds i sesongåpningen. Dette kan bli en morsom kamp, forhåpentligvis en del mål, og så ender med U?