Ny feit Vervebong-jackpot i spill

Coolbets populære Vervebong-jackpot passerer 110 000 til lørdagens omgang. Du kan cashe inn alt uten ei krone i innsats eller få trippelt opp med verdi.

“Vervebongen” er et konsept hos Coolbet, der det ikke finnes noen grenser for hvor mye du kan vinne. Vervebong-jackpot er fredag formiddag på 110 000 kroner, og den øker med 500 kroner per vervede kunde.

Det betyr store penger i potten til lørdagens kupong, der du i tillegg kan få deltakelse i det populære pokerkonseptet Venners Venner 24. mai. Om du verver en med spillekonto hos Coolbet før lørdag 7. mars klokken 16.00.

Personen du verver må gjøre innskudd på minimum 100 kroner på sin spillekonto. Vervebongen går hver lørdag, og er på 10 kamper. Jackpoten blir utløst når en eller flere prikker samtlige kamper på bongen. Både du og den eller de du verver deltar gratis.

Les mer: 100-oddser på bestilling og leder NM i flaks

Vervebong-jackpot lørdag 7. mars

Det var ingen som traff 10 rette sist omgang, men Vervebongen har også premiegrupper for 9, 8 og 7 rette på henholdsvis 2 500, 1 500 og 500 kroner.

Lever Vervebongen her

Om du verver inn en venn til å åpne spillekonto hos Coolbet denne omgangen, vil dere begge få spille populære Venners Venner-turneringen 24. mai. Dette er en online pokerturnering for alle ververe og de med nyåpnet spillekonto etter 1. mars, der premiepotten oser av verdi. I tillegg er dere altså begge kvalifisert til å spille Vervebongen.

For nordmenn med tilhørighet til nye Vestland eller Agder fylke gir det enda større verdi i å verve en venn eller bekjent nettopp denne helgen. Da spiller du både Kommunepoker i din kommune i de to nevnte fylker sammen med den du verver. (Innkjøp lave 10 euro), samt at du får spille Vervebongen og Venners Venner-turneringen. Helt gratis.

Les mer: Never give up gav Liverpool-supporter drømmereisen

Leveringsfrist for lørdagens Vervebong er 16:00. Det er mulig å levere sine tips allerede nå.

Arsenal-WestHam

Crystal Palace – Watford

Sheffield United-Norwich

Southampton-Newcastle

Wolverhampton-Brighton

Barnsley-Cardiff

Birmingham-Reading

Brentford-Sheffield W

Charlton-Middlesbrough

Leeds-Huddersfield

Les mer: Wild card-turneringene spilles 19. april

Slik ser oddsmarkedet ut fredag formiddag hos odds-sammenligningstjenesten maxgevinst: