Tipp gratis – vinn 100 000 i Vervebong-jackpotten

To spillere var en kamp unna full klaff hos Coolbet sist helg. Vervebong-jackpotten er nå opp i 100 000, som du kan dra hjem helt gratis. 

“Vervebongen” er et konsept hos Coolbet, der det ikke finnes noen grenser for hvor mye du kan vinne. Jackpotten var på 95 000 kroner. Helt til arrangøren selv la til 5 000 kroner i potten onsdag formiddag.

-Vi ønsker alltid å gi den beste verdien for våre kunder, og legger derfor til 5 000 kroner i potten til helgens vervebong for at potten skal passere 100 000 kroner. Forrige helg var vinnerne kun én scoring unna storeslem på vervebongen, og jeg har en god magefølelse på at vi får en heldig jackpot-vinner i helgens vervebong. Her er det bare å verve en venn og delta, sier talsmann Asgeir Kvalvik.

Potten vil vokse ytterligere frem mot lørdag 15.februar, ettersom Coolbet legger 500 kroner i inn for hver nye Coolbet-kunde som verves før kampstart 16.00.

For å delta må du verve en venn til å åpne spillekonto hos Coolbet. Personen du verver må gjøre innskudd på minimum 100 kroner på sin spillekonto. Vervebongen går hver lørdag, og er på 10 kamper. Jackpotten blir utløst når en eller flere prikker samtlige kamper på bongen. Både du og den eller de du verver deltar gratis.

Her leverer du lørdagens kupong

100 000 i Vervebong-jackpotten

Kupongen sist uke hadde flere favoritt-seire, mens Manchester Citys oppgjør mot West Ham ble avlyst. Dermed sto det igjen 9 kamper å løse, og to spillere plasserte 8 av dem rett i boet. En Brighton-scoring hadde utløst jackpoten, men Watford sto i mot til 1-1 på kysten.

Det er gode nyheter for alle som er på jackpot-jakt lørdag.

I Vervebongen er det premiegrupper også for 9, 8 og 7 rette på henholdsvis 2 500, 1 500 og 500 kroner i tillegg til at den feite vervebong-jackpotten deles på alle med 10 rette.

Leveringsfrist for lørdagens Vervebong er 16:00.

Norwich-Liverpool

Birmingham-Brentford

Cardiff-Wigan

Charlton-Blackburn

Derby-Huddersfield

Fulham-Barnsley

Leeds-Bristol City

Middelsbrough-Luton

Preston-Millwall

QPR-Stoke

Les mer: Er dere klare for Kommunepoker Rogaland?