Jesper Vos Sunnmøre-kretsmester i gratistipping

Jesper Vos er nyslått Sunnmøre-kretsmester i gratistipping. Der 21-åringen selv spiller fotball i 4. divisjon. 

Det koster ingenting å delta i Coolbets kretsmesterskap i fotballkretsene landet rundt.

Kretsmesterskapet i gratistipping handler om å sette flest mulig poeng over to tippekuponger fordelt på to uker i hver enkel fotballkrets landet over. Utgangspunktet er å treffe på korrekt sluttresultat for å få maks poengscore. Deretter er det gradering på oppnåelige poeng ut fra rett antall mål på hvert lag og 1X2 med mer.

Den som har flest poeng over to tippekuponger er kretsmester, og vinner en tur til England. Der den store finalen mellom alle kretsmesterne står til høsten.

Østfold, Akershus, Oslo , Nordmøre og Romsdal, Sogn og Fjordane samt Sunnmøre var først ut av de 18 fotballkretsene.

Sist uke spilte Vestfold, Buskerud og Telemark seg ferdig.

Denne uke settes titlene i gratistipping i Hordaland, Rogaland og Agder i spill.

Jesper Vos er kretsmester i gratistipping i Sunnmøre fotballkrets. 21-åringen spiller til daglig for samarbeidslaget Norborg/Brattvåg2 i 4. divisjon. Kunnskapen om motstanderne var sterkt delaktig i å ta hjem kretsmesterskapet i gratistipping. Samt litt flyt og marginer.

– Det var en kompis som tipsa meg om kretsmesterskapet i gratistipping. Jeg tenkte at dette måtte jeg prøve meg på, og så traff jeg godt på flere kamper. Spesielt lagene i 4. divisjon. Jeg var nummer 5 etter uke 1, men henta meg bra inn på kupong 2. En kombinasjon av litt guts, litt magefølelse og litt marginer var suksess-oppskriften, sier Sunnmøre-kretsmester i gratistipping Jesper Vos. 

Les mer: Vegas-Daniel slo til igjen i Vegas-konkurranse

Sunnmøre-kretsmester i gratistipping

21-åringen er opprinnelig fra Nederland, der han er født og oppvokst. 6 år gammel flyttet han med familien til Stordal, som er den minste kommunen på Sunnmøre med sine knappe 1 000 innbyggere. 10 år senere flyttet unge Vos på hybel i Haram kommune, der han ble elev ved videregående skole i kommunen som har Brattvåg som det store flaggskipet på fotballfronten. Dog har nabokommunen til Ålesund en breddefotball-flora med 5 klubber ved siden av. Fire av de i kjelleren 6. divisjon. Det femte er Norborg/Brattvåg2 som rykka opp fra 5. divisjon sist sesong. Etter å ha rykka ned høsten 2017.

Jesper Vos har spilt fotball i Norborg siden han flytta til bygda, og jobber i dag ved verftet i Søvika. Et lite sted med et veikryss, som har en av Norges høyeste årlige milliardtunge omsetning.

Vos ble kretsmester med Norborg/Brattvåg2 i fjorårets 5. divisjon, der laget var knusende overlegen sine konkurrenter. Like overlegen var ikke 21-åringen, da han ble Sunnmøre-kretsmester i gratistipping, men Vos spurtet best da det telte som mest.

Nå venter finalen i England mot de andre kretsmesterne i gratistipping. Jesper Vos sitt favorittlag slo ut det laget han følger nærmest av årets Champions League.

– Jeg tar med en kamerat av meg på Englands-turen. Det blir kjekt, men jeg har egentlig ikke noe favorittlag der borte. Jeg følger med på Manchester United, men er først og fremst Barcelona-fan. Jeg har vært i London en gang før, men aldri på fotballkamp. Derfor blir dette noe helt nytt og morsomt, avslutter årets Sunnmøre-kretsmester i gratistipping, Jesper Vos. 

Odds på alle lag i lavere divisjoner

Parallelt med kretsmesterskapet i gratistipping tilbyr Coolbet odds på alle lag i lavere divisjoner i de aktuelle fotballkretsene. Noe som har vært veldig populært hos odds-kundene hittil.

Så snart terminlisten for kommende fotballsesong i England er spikret og offisielt presentert, vil det også bli klart hvilket innhold kretsmesterne får på sin tur til England. Utgangspunktet er en kamp i lavere divisjoner.

Alle kretsmesterne skal i alle fall til England å spille den store finalen. På spillselskapet Coolbets regning.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Nå ruller kretsmesterskapet i gratistipping utover Hordaland, Rogaland og Agder. I tillegg til odds på flere 100 kamper i lavere divisjoner kommende uke, settes en kretsmester-tittel i spill i hver fotballkrets.

For de som lurer hvor Sunnmøre fotballkrets befinner seg, kan vi opplyse om at det er den andre kretsen i fotballfylket Møre og Romsdal. Sunnmøre omfatter Ålesund-siden av Romsdalsfjorden. Med andre ord sørover mot Ulsteinvik og Fosnavåg og innover mot Stranda, Ørsta og Volda.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge