Angedal vant Sogn og Fjordane-KM i gratistipping

Manchester United-supporter Kristoffer Angedal sikret seg Englands-tur, da han vant Sogn og Fjordane-KM i gratistipping. 

Det koster ingenting å delta i Coolbets kretsmesterskap i fotballkretsene landet rundt.

Kretsmesterskapet i gratistipping handler om å sette flest mulig poeng over to tippekuponger fordelt på to uker i hver enkel fotballkrets landet over. Utgangspunktet er å treffe på korrekt sluttresultat for å få maks poengscore. Deretter er det gradering på oppnåelige poeng ut fra rett antall mål på hvert lag og 1X2 med mere.

Den som har flest poeng over to tippekuponger er kretsmester, og vinner en tur til England. Der den store finalen mellom alle kretsmesterne står til høsten.

Østfold, Akershus og Oslo var først ut av de 18 fotballkretsene

Sist uke gjorde Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal samt Sogn og Fjordane seg ferdige.

Denne uke settes Vestfold, Buskerud og Telemark i gang.

Kristoffer Angedal er Sogn og Fjordane-kretsmester i gratistipping.

-Dette var veldig artig. Jeg er stort sett fornøyd med tippinga. Jeg bomma på seier til Sogndal i runde 1 og Florø i runde 2, men burde kanskje sett de komme da laga ikke har spilt veldig bra i år. Ellers var det en stor skrell i Måløy med tap mot Kaupanger, og Stryn som bare klarte 0-0 mot Høyanger. Dog regnet jeg med at de fleste bommet der, forteller kretsmester i gratistipping Kristoffer Angedal.

Vant Sogn og Fjordane-KM i gratistipping

Parallelt med kretsmesterskapet i gratistipping tilbyr Coolbet odds på alle lag i lavere divisjoner i de aktuelle fotballkretsene. Noe som har vært veldig populært hos odds-kundene hittil.

Så snart terminlisten for kommende fotballsesong i England er spikret og offisielt presentert, vil det også bli klart hvilket innhold kretsmesterne får på sin tur til England. Utgangspunktet er en kamp i lavere divisjoner.

Alle kretsmesterne skal i alle fall til England å spille den store finalen. På spillselskapet Coolbets regning.

-Det blir veldig artig, selv om jeg ikke helt vet hva som skal skje der nede. Favorittlaget mitt er Manchester United. Det hadde selvsagt vært stort om det var mulig å få med seg en kamp når vi er der nede, sier vinneren av Sogn og Fjordane-KM i gratistipping.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Nå ruller kretsmesterskapet i gratistipping utover Telemark, Vestfold og Buskerud. I tillegg til odds på over 100 kamper i lavere divisjoner kommende uke, settes en kretsmester-tittel i spill i hver fotballkrets.

-Jeg synes Coolbets konsept er spennende for de som følger med på lokalfotballen, avslutter kretsmester i gratistipping Kristoffer Angedal.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge