Sevaldsen Kretsmester i gratistipping

Thomas Sevaldsen er årets kretsmester i gratistipping i Nordmøre og Romsdal. 

Det koster ingenting å delta i Coolbets kretsmesterskap i fotballkretsene landet rundt.

Kretsmesterskapet i gratistipping handler om å sette flest mulig poeng over to tippekuponger fordelt på to uker i hver enkel fotballkrets landet over. Utgangspunktet er å treffe på korrekt sluttresultat for å få maks poengscore. Deretter er det gradering på oppnåelige poeng ut fra rett antall mål på hvert lag og 1X2 med mer.

Den som har flest poeng over to tippekuponger er kretsmester, og vinner en tur til England. Der den store finalen mellom alle kretsmesterne står til høsten.

Østfold, Akershus og Oslo var først ut av de 18 fotballkretsene

Sist uke gjorde Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal samt Sogn og Fjordane seg ferdige.

Denne uke settes Vestfold, Buskerud og Telemark i gang.

Thomas Sevaldsen er kretsmester i gratistipping i den nordre delen av hjemfylket Møre og Romsdal. I fotballkretsen Nordmøre og Romsdal.

– Det føles meget greit å bli kretsmester i lokalfotball. Jeg er i det hele meget fornøyd med tipsene mine for begge uker i Nordmøre og Romsdal, sier kretsmester i gratistipping Thomas Sevaldsen.

Sevaldsen kretsmester i gratistipping

Parallelt med kretsmesterskapet i gratistipping tilbyr Coolbet odds på alle lag i lavere divisjoner i de aktuelle fotballkretsene. Noe som har vært veldig populært hos odds-kundene hittil.

Så snart terminlisten for kommende fotballsesong i England er spikret og offisielt presentert, vil det også bli klart hvilket innhold kretsmesterne får på sin tur til England. Utgangspunktet er en kamp i lavere divisjoner.

Alle kretsmesterne skal i alle fall til England å spille den store finalen. På spillselskapet Coolbets regning.

Kretsmesteren i gratistipping i Nordmøre og Romsdal har samme favorittlag som kretsmester Angedal i Sogn og Fjordane.

-Tanken om England-tur med en gjeng fotballinteresserte er artig, men samtidig skummel siden jeg skal konkurrere mot dem om Norgesmester-tittelen. Jeg er en Manchester United- mann på min hals, sier kretsmester Sevaldsen videre.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Nå ruller kretsmesterskapet i gratistipping utover Telemark, Vestfold og Buskerud. I tillegg til odds på over 100 kamper i lavere divisjoner kommende uke, settes en kretsmester-tittel i spill i hver fotballkrets.

-Jeg synes Coolbets konsept er veldig bra, for lokalfotballen har stor interesse knyttet til seg. Dette heier jeg på, avslutter kretsmester i gratistipping Thomas Sevaldsen.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge