Rogalands kretsmester i gratistipping skal kåres

Fredag er det innleveringsfrist til uke 2 i KM i gratistipping. Her er ekspert-tipsene til Espen «Askeladd» Haugland  som kan gjøre deg til Rogalands kretsmester i gratistipping. 

Spillselskapet Coolbets kretsmesterskap i gratistipping ruller gjennom Hordaland, Rogaland og Agder på andre og siste uke. I potten ligger en kretsmester-tittel og en tur til England, der alle kretsmesterne Norge rundt møtes til den store finalen.

Ti kamper skal tippes med resultat. Det gir høyest poengscore.

Riktig resultat – 10 poeng

Kampvinner + riktig antall mål for ett av lagene – 6 poeng

Kun kampvinner – 3 poeng

Kun riktig antall mål for ett av lagene – 1 poeng

Les mer: Prøv Norges beste bookmaker gratis i sommer

Coolbet kjører også et tilbud til nye kunder i sommer. Så snart man har åpnet spillekonto, skriver mann inn sommertilbud på bonussiden og får et gratisspill på 300 kroner. Dette spillet kan du sette på hva som helst i sportsbook, og du beholder premien i sin helhet. Slik tester du ut spillselskapet som er kåret til bransjens beste av tippe- og fotballavisen Tips. Helt gratis.

Rogalands kretsmester i gratistipping

Kretsmesteren i gratistipping har allerede blitt kåret i Oslo, Akershus, Østfold , Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal samt Sogn og Fjordane til den store finalen i England. Disse seks fikk sist uke følge av kretsmesterne fra Telemark, Vestfold og Buskerud.

Slik går Coolbet sitt kretsmesterskap i gratistipping landet rundt, der hver fotballkrets skal ha en kretsmester.

Denne uken skal kretsmesterne i gratistipping vaskes frem i Hordaland, Rogaland og Agder gjennom tippekupong 2. Det er såpass jevnt etter uke 1 at det fortsatt er alle muligheter til å prikke tittel og Englands-tur.

Det koster altså ingenting å delta. Du må bare ha en spillekonto hos Coolbet.

Tippekupongen for Rogaland har innleveringsfrist fredag 21. juni klokka 18.30.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Eksperttipsene kommer fra Espen «Askeladd» Haugland(31).

-Jeg er bosatt i Haugesund med kjæresten. Interessert i alt av sport, spiller poker profesjonelt, driver med digital marketing og er spesielt fotball interessert. Jeg har selv vært aktiv med fotball i alle år, og har fortid i blant annet Stord Fotball, SK Haugar, FKHaugesund, SK Brann, SIF, Fram Larvik IF og Vålerenga IF for å nevne noen. Lykke til med helgens spill, sier Espen Haugland.

Frøyland – Ålgård­

4. Divisjon avd. 2. Frøyland (5-1-0) ligger på 3. plass i denne avdelingen. Kommer fra et heller svakt bortemøte mot Skjold i forrige. Fikk kun med seg 1 poeng her i sin første uavgjort kamp så langt i år, uavgjort (1-1) mot et Skjold lag som kun står med 3 seiere på 9 kamper. Frøyland bør etter min mening være sugen på å vise seg fra en betraktelig mye bedre side i denne. Møter nå Ålgård på 6.plass (3-4-2) med varierende resultater og flere uavgjort enn seire. Regner med Tommy Tønnesen og Aslak Ravndal finner nettmaskene her. Frøyland bør ta denne. H.

Nærbø – Kopervik

4. Divisjon avd. 2. Nærbø (0-2-6) på helt siste plass. Har kun scoret 5 mål etter 8 kamper. Skal få det knalltøft her mot en kruttsterk kompis-gjeng fra Kopervik IL (6-1-2), som ligger på 2. plass i avdeling 2. Her skal det etter alle forhold ligge til rette for en klar borteseier. Nærbø med 5-26 i målforskjell, her lukter det enda flere baklengs for guttene fra Hå Kommune. Magne Mikal Mæland står som toppscorer for Nærbø med sine 2 mål. Jeg tror dog ikke at verken han eller de andre på Nærbø-laget finner nettmaskene i denne kampen. Regner uansett med at nr 9 – Kjetil Vatland Olsen er giret på å fylle på målkontoen, og forventer noen mål fra Kopervik sin toppscorer. Meget spennende også er det å se om Emil Osnes Gabrielsen med det magiske tallet 7 på ryggen her får enda mer tillit. En meget spennende ung spiller, som kom fra suksess-laget Djerv 1919 i vinter og som nå spiller i 3. divisjon. Har fått noe spilletid og noen innhopp så langt i år, og kan fort finne nettmaskene Her har Høvding Høvring et luksusproblem som vanlig i angrepsrekken etter min mening. B

Sokndal – Brusand

5. Divisjon avd. 1. Sokndal (4-0-1) ligger på 3. plass i avdeling 1. med 15-8 i målforskjell. Tror dette blir en jevn batalje da begge lag har prestert godt i vårens sesong. Brusand med 6-0-1 og ligger nå på 1. plass. Har scoret 16 og sluppet inn 6 mål. Her skal det være duket for en meget spennende kamp, og personlig tror jeg denne ender uavgjort. Gjør det ikke det så setter jeg en knapp seier for gutta fra Brusand/Hå og  «søre-jeren». Tror både Sokndal’s Jone Nærem Mysing og Brusand sin toppscorer Andreas Ueland, finner nettmaskene i denne vid-åpne kampen. U/B

Hemmingstad – Avaldsnes

5. Divisjon avd. 4. Et klassisk oppgjør på Haugalandet, der Avaldsnes guttene (8-0-1) troner toppen av tabellen i avdeling 4. Skal ta turen over Karmsundsbroen og møte Hemmingstad på 8.plass (4-1-4). Her er det kort reisevei og 20 minutt i bilene for Avaldsnes laget. Akkurat det skal ikke påvirke beina deres så mye her. Hadde turen vært lenger kunne den kanskje gjort det, og Hemmingstad kunne fått en ørliten fordel. Avaldsnes, kjent for sin lange tradisjonsrike klubb og breddefotball, skal være en klar storebror i dette møtet. Med rivalen fra «Nor’ i byen» (Hemmingstad/Haugesund). Regner med Avaldsnes’ toppscorer Einar Utvik Jr. også putter noen i denne. Skal være grei skuring for de røde og hvite fra Avaldsnes. B.

Vard Haugesund – Stord

3. Divisjon avd. 4. Byderby her på Haugesund Stadion mellom laget fra Sør og Nord for Bømlafjord-tunnelen og trekant sambandet. Kan Vard Haugesund (8-0-2) fortsette sin forventede, og så langt gode start ut i sesongen mot Stord (6-1-3)? Vard Haugesund (målforskjell 30-10) har vært knallsterke i år, men har gått på 2 tap. Ett av de mot «lillebror» Djerv 1919 som har overrasket stort i år, og nå vel kan kalle seg «storebror i byen». Vard Haugesund på 2. plass, har nok hatt høyere forventninger i år, selv om de har vært gode. Tror de er avhengig av å vinne denne mot Stord hakk i hel på 4. plass, (målforskjell 25-14) for å være med å kjempe om et så svært ønsket opprykk. Djerv 1919 slo Stord i sitt hjemmemøte, så her ligger presset på Vard Haugesund. Tradisjon tro skal Vard Haugesund stille sterkest her. Stord snudde 0-2 til hele 5-2 hjemme sist mot et Brann 2 som falt helt i grus i 2. omgang. Men med en meget sterk prestasjon av Stord. Det ville ikke overrasket meg om Stord ville klare å kjempe seg til en borteseier her, før de feirer med en McDonalds på drive-in’en på Oasen etter kampen. Poengdeling eller Stord-seier er største value her. Tipper 0-0 eller knepen seier Stord 1-2. U/B

Stjørdals-Blink – Egersunds

2. Divisjon avd. 1. Stjørdals/Blink (6-3-1) med 21-4 i målsforskjell topper tabellen i avd 1. Møter her ett Egersund (4-3-3) med målkonto 20-12, som ligger på 5.plass, og som har planer og ambisjoner om å være med i toppen. Egersund viste klasse, og en meget flott oppvisning mot Hødd hjemme sist, og vant hele 5-1 i ett oppgjør som var forventet å bli jevnt. Tror de kan overraske her også, men det er muligens litt tøffere å møte serielederen. Jeg tror det kan bli en jevn kamp også her, men ville ikke overraske meg om Stjørdals tar denne hjemme. Har Egersund med seg selvtilliten fra forrige kamp ,og får spillet til å sitte kan de fort ta med seg alle poengene hjem om hjemmelaget ikke er 100% på hugget. Litt åpent etter min mening, selv om Stjørdals er satt som favoritt. Setter en 2/3 gardering. H/B

Hødd – Sola FK

2. Divisjon avd. 1. Hødd på 6. plass (4-3-3) kommer fra et 1-5- tap mot nevnte Egersund. Tar nå i mot Sola FK (2-2-6) hjemme. Hødd med i øvre midt-sjiktet på tabellen med sine 15 poeng, har dog pluss på målkontoen med 19-16. Møter Sola som skimter med sine 10-22 i målforskjell, og som befinner seg helt i sørpa på tabellen. Laget ligger på en 13. plass kun ett poeng foran Levanger på sisteplass. Her skal Hødd være sugen på å vise seg fra en bedre side enn de gjorde i forrige seriekamp. Regner med en grei seier her til Møringene mot laget fra Stavanger/Sola/Flyplassen. H

Fredrikstad – Bryne

2. Divisjon avd. 1. Fredrikstad (6-2-2) fra «plankebyen» som ligger å lukter på 1. plassen i denne avdelingen, rett bak Stjørdals bør vinne denne om de skal være med i kampen om opprykk. Står med 22-11 i målforskjell. Bryne (3-3-4)  på 9. plass med 12-14, slipper inn mer enn de scorer. Tror Guttene fra Jæren blir for små her når det gjester Østfold og de rød/hvite. Tipper Fredrikstad vinner denne komfortabelt med mer enn 1 mål, noe ala 4-1 kanskje. H.

Viking FK – Bodø/Glimt

Eliteserien. Viking (5-2-3) med målforskjellen 15-13 kommer fra en sterk borteseier mot «fugla» /Lillestrøm i siste match (Trass i at Lillestrøm fikk rødt kort etter 13 min) tar imot et Bodø/Glimt (6-2-2) med målforskjell 21-13, som har imponert så langt i år og har nok overrasket mange. Bodø/Glimt ligger nå på en 3. plass med sine 20 poeng. Viking har vært gode sålangt de også og ligger på 6. plass med 17 poeng. Jevnt i øvre midt-del av tabellen. To lag her som nok var spådd å ligge rundt midten og nedre delen av tabellen før sesong start. Tror det blir en jevn kamp, men Viking har hjemmebane her og kan dra litt fordel av det. Tipper seier til Bodø/Glimt, men tror ikke på så mange mål i denne kampen. B

Sandnes Ulf – Tromsdalen

1. Divisjon. Laget fra Sør-vest landet, Sandnes Ulf (3-4-3), får her besøk fra det lengre Nord og Tromsdalen (0-2-9). Sandnes på 10. plass med 16-14 i målforskjell, og Tromsdalen på helt siste plass med 2 poeng og 15-40 i målkontoen. Virker som Tromsdalen er på vei ned i divisjonssystemet, og har ikke vunnet en eneste kamp i år. Sandnes Ulf har aldri tapt en kamp mot Tromsdalen, men de spilte en av 2 kamper uavgjort oppe i Nord i fjor. Tror Sandnes Ulf tar denne, men med noe motstand på hjemmebane. H.