Daniel er Østfold-kretsmester i tipping

Daniel Yue heter den nyslåtte Østfold-kretsmester i tipping. 

Yue var en av tre deltakere med 63 poeng på de to tippekupongene for kretsmesterskapet i Tipping i Østfold.

Etter loddtrekning var det den tidligere breddefotball-treneren som trakk det lengste strået.

-Jeg kan da ikke være annet enn fornøyd med mine tips og spill for kretsmesterskapet. Når jeg ender opp på toppen mot så mange andre som er interessert i lokalfotballen i Østfold. Det er fantastisk å få tittelen kretsmester. Jeg syns jeg traff godt første runde med blant annet to fulltreffere i lavere divisjoner og poeng i 8 av 9 kamper den runden. Eneste kampen jeg er litt skuffa over er Greåker – HSV i andre runde, hvor jeg hadde en klar hjemmeseier i 4-0 og kampen endte 1-2. Ellers var det helt greit, forteller kretsmester Daniel Yue.

Østfold-kretsmester i tipping

Det er spillselskapet Coolbet som har startet opp kretsmesterskapet i tipping. Østfold, Akershus og Oslo er nå ferdigspilt. Tre kretsmestere er alle klare for den store finalen i England til høsten. Denne uken starter kretsmesterskapet i tipping opp i fotballkretsene Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal samt Sogn og Fjordane.

Det betyr odds på alt i lavere divisjoner i de samme fotballkretsene.

Yue roser tiltaket Coolbet har startet, og tror det får enda flere folk på kamper i lavere divisjoner. Der det allerede er et glødende engasjement rundt mange klubber.

– Konseptet Kretsmesterskap i tipping og odds på lavere divisjoner har vært meget gøy. I tillegg til kretsmesterskapet har jeg spilt på stort sett alt av lokalfotball på oddsen som Coolbet har tilbudt. Som ex-fotballtrener i nettopp lower leagues, har jeg kunnet bruke noe av kunnskapene til å skaffe meg litt ekstra tippe-penger. Blant annet har det gitt noen kroner å spille på mitt gamle lag Ekholt taper kamper i 6. divisjon. Når oddsen på 4,70 på Navestadseier mot Ekholt kom opp, var det bare å kjøpe denne gavepakken. Første seriekamp borte mot Navestad på gress. Her luktet det penger lang vei. Når det også går an å tippe på 7. divisjon, da vet du at Coolbet er riktig spillselskap å bruke. Ellers har også Begby-seiere gitt noen kroner. Håper at Coolbet fortsetter å tilby odds på Østfoldfotballen. Det gir en ekstra spenning i hverdagen, og får kanskje også flere folk ut på de lokale kamparenaene, sier Østfold-kretsmester i tipping, Daniel Yue.

Les mer: Fotballens festdag

Las Vegas til England i premier

Husker du Norgesmesterskapet for tippelag? Der var førstepremien en tur til Las Vegas. Det var samme spillselskap som hadde denne tippe-konkurransen som i disse dager når kretsmesterskapet i tipping ruller og går.

Daniel Yue var en av fire kompiser på vinnerlaget. Premien var en tur til Las Vegas.

-Det er ikke lenge siden jeg fikk muligheten av Coolbet til å dra på tur til mektige Las Vegas. Nå får jeg en ny mulighet nå til å reise. Jeg syns Coolbet er helt rå på konkurranser, som gjør at spillopplevelsen for oss kunder blir bare enda bedre. Jeg følger alltid med på sosiale medier etter både store og små konkurranser. Tur til England ser jeg frem til. At jeg får ta med en venn gjør det også bedre. Har kun vært i England en gang tidligere, så en tur til balløya blir bra det, forteller Yue.

Kommunepoker har vært en kjempe-suksess, der alle kan delta for et lavt innkjøp. En online-pokerturnering der naboer, familiemedlemmer, kompiser, kollegaer eller naboer møtes til et prestisjefullt poker-slag. Om den lokale tittelen kommunemester.

Alle kommunemestere møtes i fylkesfinalen. Fylkesmesterne møtes videre i Norgesfinalen i Tallin i november.

Yue yppet seg mot tippelag-kompis Kåre Le i Østfold.

-Jeg prøvde meg i Fredrikstad, Rygge og Moss uten å komme helt i mål. At min tippelagskamerat Kåre vant i Moss er bare helt konge. Jeg fulgte han også i fylkesfinalen, og han var så nære og endte på 2. plass. Ingen skam det, men kjipt at ikke det ble en tur til Estland på han der. Hadde vært kult, og viser igjen styrke for vårt tippelag at medlemmene gjør det bra, forteller kretsmester i tipping Daniel Yue.

Tippelaget jager videre

Daniel Yue hviler ikke på laurbæra, for tippelaget til han og kompisene jager nye opplevelser og premier.

Akkurat nå har de rota seg inn i ei blindgate.

-Tippelaget fortsetter å rulle å gå, men uten mye bra treff fortiden. Her må det jobbes, og kapteinen må nok stramme inn medlemmene. Blant annet har Huy valgt å pusse opp hjemme i stedenfor å komme med gode tips som han pleide. Tror han fortsatt er svimmel og kvalm etter helikopterturen til Grand Canyon. Morten er som vanlig aktiv til tider, mens Kåre trenger jeg vel ikke å si noe om. Kallenavnet «Gratispassasjer» kler han fortsatt veldig godt. Målet er en ny tur til Vegas, så vi har store planer om å beholde NM-tittelen for beste tippelag neste sesong også. Vi sender dermed varsel ut til alle våre konkurrenter, avslutter kretsmester i tipping for Østfold, Daniel Yue.