Jonas Wara Oslo-kretsmester i gratistipping

Det koster ingenting å delta i Coolbets kretsmesterskap i fotballkretsene landet rundt. Jonas Wara er Oslo-kretsmester i gratistipping. 

Kretsmesterskapet i gratistipping handler om å sette flest mulig poeng over to tippekuponger fordelt på to uker i hver enkel fotballkrets landet over. Utgangspunktet er å treffe på korrekt sluttresultat for å få maks poengscore. Deretter er det gradering på oppnåelige poeng ut fra rett antall mål på hvert lag og 1X2 med mere.

Den som har flest poeng over to tippekuponger er kretsmester, og vinner en tur til England. Der den store finalen mellom alle kretsmesterne står til høsten.

Østfold, Akershus og Oslo gjorde seg ferdig sist mandag.

Denne uken er Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal samt Sogn og Fjordane i gang.

Jonas Wara er Oslo-kretsmester i gratistipping.

-Dette var sinnsykt gøy. Jeg er helt greit fornøyd med runde 2, da jeg før runden skjønte at det faktisk var muligheter om man legger litt i det. Runde 1 er det flere kamper jeg ikke er stolt over, mest må vel være uavgjort-resultatet jeg tippet moderklubben min skulle levere. De feide jo Frigg av banen med 6-2, forteller Oslo-kretsmester i gratistipping Jonas Wara.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Oslo-kretsmester i gratistipping

Parallelt med kretsmesterskapet i gratistipping tilbyr Coolbet odds på alle lag i lavere divisjoner i de aktuelle fotballkretsene.

Noe som har vært veldig populært hos odds-kundene hittil.

Wara følger godt med på Coolbets konkurranser og konsepter, der det ofte er stor verdi for en liten eller ingen innsats. Nå er han Oslo-kretsmester i gratistipping uten å ha investert ei krone i potten.

-Dette blir min første fotballtur til England. Nå er jeg både spent og gleder meg til å spille finale mot de andre kretsmesterne. Jeg har tidligere observert Coolbets kampanjer som engasjerer. For eksempel Kommunepoker som jeg også deltok i. Nå gikk det riktignok ikke veien der. Dette konseptet er et krem-eksempel på det, og jeg er imponert over viljen til å inkludere hele fotball-Norge, skryter Oslo-kretsmester i gratistipping Jonas Wara.
Dette er gratistipping
Nå ruller kretsmesterskapet i gratistipping utover Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal samt Sogn og Fjordane. I tillegg til odds på over 100 kamper i lavere divisjoner kommende uke, settes en kretsmester-tittel i spill.
Fristen for deltakelse er torsdag 23.mai klokka 18:30.
Dette er tippekupongen.