Dette er strategien til Norgesmesteren i odds

Her er tipsene du kan notere deg for å følge i fotsporene til den regjerende Norgesmesteren i odds. Oskar Ellingsgard vant tittelen i 2018. Årets mesterskap er i gang. 

Lier-gutten traff i 3 av 6 konkurranseuker under den første utgaven av sesong 1 i NM i odds, og var uslåelig til slutt. Siden da har Ellingsgard startet som student ved BI i Oslo, og fritiden går med til jobb i sportsbutikk og spille fotball.

21-åringen stiller uansett opp som regjerende mester i et forsøk på å forsvare tittelen Norgesmester i odds.

-Jeg må prøve å forvare NM-tittelen. Selv om sannsynligheten for det nok ikke er så alt for stor. En tittel som dette henger selvfølgelig høyt. Jeg vant i fjor og det var gøy. Nå får vi se om jeg klarer å dra i land nok et NM-trofe, sier Oskar Ellingsgard.

Les mer: Er du Norges beste odds-spiller

Han vant bare 1 av de totalt 6 konkurranseukene under NM i odds 2018. I 2 av de øvrige konkurranseukene kom Ellingsgard på pallen, mens 21-åringen ikke traff på noe som helst de to siste ukene. Den første uken deltok han altså ikke. Her er det med andre ord ikke for sent å kaste seg med.

Norgesmesteren i odds

NM i odds er et sammarbeid mellom det anerkjente fotball- og spillmagasinet Tips og spillselskapet Coolbet. Under den første utgaven gikk mesterskapet over seks uker, og vinneren vant en tur til fotball-VM i Russland.

Norgesmesteren i odds i 2018 kom først inn i uke 2. Etter å ha blitt oppmerksom på mesterskapet etter å ha lest om den første ukesvinneren. Deretter satte Ellingsgard tre av de resterende fem ukene med gjeldende odds i boet. 20.87, 12.55 og 22.13 gav en samlet odds på 55.55. Det stod til tittel, tur til Russland og premiesjekk.

Odds er ingen sprint. Det er en maraton. I NM i odds er det forskjellige tilnærminger og taktikker. Noen går for gull i et treff. Andre bygger etter mange bekker små prinsippet.

Norgesmesteren i odds i 2018 brukte mer den siste taktikken enn å brenne alt kruttet fra start.

-Strategien i fjor var å ikke gå altfor høyt ut. Jeg satt heller kuponger med noe lavere odds enn hva mange andre gjorde. Det fungerte godt da, avslutter regjerende Norgesmester Oskar Ellingsgard.
Slik er stillingen etter dag 1 av uke 1 fra NM i odds:

Dette er NM i odds

Årets NM i odds går over 4 uker. Det er om å ha den høyeste totale vinneroddsen sammenlagt når man plusser sammen NM-spillene over de fire ukene. Du kan spille singler, dobbel eller maks en trippel på ditt dags-spill, der laveste odds er 2.00. Du har kun anledning til å sette et spill om dagen til NM i odds-konkurransen.

Alle tilgjengelige spilleobjekter i konkurransen finner du i NM i odds-seksjonen på Coolbets hjemmeside.

Laveste innsats er 100 kroner. Høyeste mulige innsats er 300 kroner på kupongen som teller i konkurransen. For å registrere den til NM i odds, huker du av i boksen for at du nettopp ønsker det.

Det er kun vinnerodds som teller i sammendraget. Både i ukeskonkurransen og i sammendraget over fire uker. Størrelsen på gevinst har altså ingen betydning.

Hver konkurranseuke starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Dine spill for uken må være ferdigspilt innenfor denne perioden.

Norges beste odds-spiller er den med høyest sammenlagt-odds over fire konkurranseuker. Dermed er hver dag viktig i sammendraget, men du kan også vinne flotte premier ved å vinne en av de fire del-konkurransene. Altså ha høyest odds en av de fire ukene.

Det blir fire ukes-vinnere, som alle vinner en tur for to personer til fotball-EM sommeren 2020.

Sammenlagt-vinneren over fire uker vinner en gigantisk pokal som det synlige beviset på tittelen Norges beste odds-spiller. I tillegg til en feit premiesjekk på 25 000 kroner.