Er du Norges beste odds-spiller?

Spillselskapet Coolbet skal i samarbeid med spilleavisen Tips finne fram til hvem som er Norges beste odds-spiller.

I potten ligger feite pengepremier, fotball-turer og en gigantisk pokal. NM i odds starter mandag 11. november.

Den anerkjente fotball og spilleavisen Tips har gjennom mer enn 7 ti-år analysert og gitt sine tips til det norske odds-spillende og tippeinteresserte norske folk. Nå tar de med seg Coolbet på laget for å finne Norges beste odds-spiller.

Det er en krevende oppgave, for nordmenn er generelt både meget dedikert interessert i sport og pengespill. NM i oddstipping går over fire uker, og vil til slutt få sin verdige vinner. Underveis kan du vinne solide ukespremier.

-Nordmenn er gode oddsspillere, noe vi i Coolbet ser daglig på de vinnerspill som settes i vår sportsbook. Ofte er det kombinasjonsspill med 5-10 kamper på kupongen, og innsatsen er ofte i størrelsen 100-lapper. Høy odds kombinert med innsats tilpasset underholdningsspill er nordmenn gode på. Nå skal vi finne ut hvem som faktisk er Norges beste i odds-tipping, sier Coolbets sportsbook-ansvarlig Thomas Måleng.

Les mer: Dette er NM i odds-tipping

Norges beste odds-spiller

NM i odds går over 4 uker. Det er om å ha den høyeste totale vinneroddsen sammenlagt når man plusser sammen NM-spillene over de fire ukene. Du kan spille singler, dobbel eller maks en trippel på ditt dags-spill, der laveste odds er 2.00. Du har kun anledning til å sette et spill om dagen til NM i odds-konkurransen.

Alle tilgjengelige spilleobjekter i konkurransen finner du i NM i odds-seksjonen på Coolbets hjemmeside.

Laveste innsats er 100 kroner. Høyeste mulige innsats er 300 kroner på kupongen som teller i konkurransen. For å registrere den til NM i odds, huker du av i boksen for at du nettopp ønsker det.

Det er kun vinnerodds som teller i sammendraget. Både i ukeskonkurransen og i sammendraget over fire uker. Størrelsen på gevinst har altså ingen betydning.

Hver konkurranseuke starter mandag 00:01 og avsluttes søndag 23:59. Dine spill for uken må være ferdigspilt innenfor denne perioden.

Norges beste odds-spiller er den med høyest sammenlagt-odds over fire konkurranseuker. Dermed er hver dag viktig i sammendraget, men du kan også vinne flotte premier ved å vinne en av de fire del-konkurransene. Altså ha høyest odds en av de fire ukene.

Les mer: Brann ødela 1000-oddser

EM-tur og pengepremier

Det blir fire ukes-vinnere, som alle vinner en tur for to personer til fotball-EM sommeren 2020.

Sammenlagt-vinneren over fire uker vinner en gigantisk pokal som det synlige beviset på tittelen Norges beste odds-spiller. I tillegg til en feit premiesjekk på 25 000 kroner.

Alle som deltar i NM vil dessuten få TIPS helt gratis i PDF-format i løpet av NM-perioden. TIPS sendes ut på mail til de som har sendt en mail til redaksjonen @tipsavisen.no og oppgitt brukernavn hos Coolbet og e-postadresse.

Les mer: Lukrativt å være Kommunepoker-ambassadør