Prøv Norges beste bookmaker gratis i sommer

Coolbet gir alle nye kunder en ekstra grunn til å teste ut det prisbelønnede spillselskapet. Du kan nemlig prøve Norges beste bookmaker gratis i sommer.

Coolbet feiret nylig 3 år som spillselskap, og har hatt en fin reise i et tøft marked blant kvalitetsbevisste  sportsbetting-kunder.

Allerede etter sitt første år ble Coolbet kåret til årets oppstarter under den prestisjefulle International Gaming Awards(IGA) i London.

Det stoppet ikke der, for Coolbet vant også spillavisen Tips store bookmaker-test, og ble kåret til årets bookmaker i det norske odds-markedet.

Spillselskapet vinner ofte odds-sammenligningene med sine konkurrenter, og på maxgevinst.com kan du raskt finne ut hvem som betaler best odds på dine spille-objekter.

Det sterkt norsk-eide spillselskapet med base i Tallinn er nå ute med et sommertilbud til alle nordmenn som fortsatt ikke er kunder hos Coolbet. Du får penger å spille for, og du beholder gevinsten i sin helhet. Uten å sette inn noe som helst på spillekontoen din.

-Vi gjør dette først og fremst for å by litt på oss selv ovenfor de som fortsatt ikke har åpnet en spillekonto hos Coolbet. Vi vet nordmenn flest er prisbevisste, og derfor ønsker vi å la alle teste oss ut helt risikofritt. Du får 300 kroner til et fritt valgt gratisspill, uten å foreta innskudd i forkant. Alt du trenger å gjøre er å åpne en spillekonto, og deretter benytte bonuskoden Sommertilbud, sier talsmann Stian Skandsen i Coolbet.

Prøv Norges beste bookmaker gratis

Coolbet vant også prisen for årets bookmaker på mobil under årets IGA i London, og spillselskapet har etablert seg med en sterk posisjon på det norske markedet.

Kanskje først og fremst fordi spillselskapet har odds på alt fra alle større markeder og ligaer til ultralokale hendelser og kamper.

Coolbet står også bak populære konsept som Kommunepoker og kretsmesterskapet i gratistipping. Kampanjer har det vært mange av, og til en hver tid har Coolbet flere gående på alt fra boostede odds til bonuser og konkurranser.

Coolbet finner du lett på sosiale medier, der man på twitter daglig kan være med i 3-4 konkurranser om alt fra gratis odds-kuponger til bonuser.

Nettopp gratis er tilbudet i sommer også. De store ligaene rundt om i Europa er i dvale, og kanskje er tiden moden for å posisjonere seg for hvor man skal sette odds-spillene fra august av.

-Coolbet har over tre år i markedet. Tilbakemeldingene vi får, og tallene vi ser, hvor våre kunder blir mye lenger i gjennomsnitt, enn de gjør hos noen av våre konkurrenter, gjør at vi tar sjansen på å gi bort gratis penger for å la folk teste oss. Såpass tror vi faktisk på det vi driver med. Den beste oddsen med fokus på service og en strategi uten dyre affiliate- og tv-avtaler. I stedet satser vi på å gi mannen i gata den beste opplevelsen. Dette har blitt tatt veldig godt i mot i det norske markedet, avslutter talsmann Stian Skandsen.

Les mer: Wendt er Vestfold-kretsmester i gratistipping