Nikolai Rypdal siste NHL-vinner

Nikolai Rypdal ble tredje og siste vinner av Coolbets konkurranse om å sette flest vinnerspill på hockey. Slik blir det NHL-weekend i Stockholm av. 

Et av de siste konkurranse-konseptene til spillselskapet Coolbet er å få inn flest mulig vinnerbonger i ishockey-ligaene NHL, KHL, SHL, NLA, Extra-ligaen, Liiga og Get-ligaen på en konkurranseuke.

Vinneren stikker av med en NHL-tur til Stockholm, der fly, hotell og VIP-billetter er inkludert.

Den første ukesvinneren ble Kristoffer Angedal.

Den andre ukesvinneren ble Henrik Nielsen. 

I tredje og siste konkurranseuke var det altså Nikolai Rypdal, som kan se fram mot NHL hos søta bror som premie i spillselskapet Coolbets konkurranse. Fly, overnatting og VIP-billetter er i boks.

-Jeg deltok begge de foregående ukene, men falt litt for kort da, så var fint å kunne få ta hjem seieren i den siste. Jeg liker veldig godt konseptet, men vil ikke tro alle kjenner til NHL like godt. Etter å ha fulgt med i en del år er det bare gøy å se at flere og flere til her til lands blir interesserte, og et slikt konsept som Coolbet her kjører hjelper absolutt til, sier Nikolai Rypdal.

Nikolai Rypdal siste NHL-vinner

Han er fra Asker og tidligere fotballspiller i det som nå heter Viken-regionen. Henrik Nielsen kjenner Nikolai Rypdal godt til fra gammelt av. Ikke med puck, men med ball.

-Det er lenge siden jeg har vært i Sverige på noe annet enn Harry-tur, så blir moro å besøke søta bror igjen. Jeg syns det er bra for markedsføringen at NHL gjør som NBA og NFL og arrangerer Global Games. Da blir det enklere for oss som ikke bor i USA å få med seg kamper. Jeg tar med meg en kompis jeg kjenner fra Asker, som jeg har vært på en del fotballturer med før, og som jeg har spilt fotball med i Frisk Asker. Jeg kjenner godt Henrik Nielsen som vant i uke 2, da vi begge er fra Asker, sier Nikolai Rypdal.

En spennende konkurranse-uke 3 så dermed Trondheim-studenten som verdig vinner.

-Jeg liker best trøkket og intensiteten, og er ofte på GET liga kamper. Det er noe helt annet å slå på TV og se nivået i NHL. Jeg har aldri sett NHL live før, så gleder meg veldig. Jeg satte en del spill de to første dagene og fikk en tidlig ledelse med 4 kuponger inn. Jeg hadde veldig utur resten av uka, men heldigvis holdt ledelsen helt inn, avslutter Nikolai Rypdal.
Les mer: