NM i multikuponger: Nielsen traff på 12 kamper

Jan Reino Nielsen traff med høyest odds i uke 4 av Coolbets populære NM i multikuponger. Nielsen traff på 12 kamper, der det var spenning til sent søndags kveld. 

47-åringen fra Askim er den fjerde ukesvinneren på å treffe med høyest odds på en kupong med minimumsinnsats på 100 kroner. Det gav en premie på 5 000 kroner fra Coolbet, der Jan Reino Nielsen i tillegg er kvalifisert for den store NM i multikuponger-finalen med 25 000 kroner og tittel i 1. premie.

Den samme ukespremien og finalen venter de fem ukesvinnerne som treffer på flest vinnerkuponger ukentlig. Forutsetningene er minst 4 kamper til en minimumsodds på 6.00 på kupongen. Laveste innsats er også der 100 kroner.

For Nielsen sin del var suksessoppskriften å treffe på kupongen med 12 kamper til en samlet odds av 71,17. Det helt avgjørende trekket var å velge rett når kamp nummer 12 ble markert for.

-Jeg brukte litt tid på å sette opp den kupongen. Faktisk ble det avgjørende på italiensk ball, hvor jeg sto i valget mellom å spille Atalanta hjemme eller Inter borte som min siste kamp. Jeg er glad jeg valgte Inter og ikke Atalanta. Jeg hadde en spennende avslutning denne uken, da jeg hadde 2 bonger på søndag. Med RBK som siste kamp hadde jeg en 50-oddser, men som alle vet så gikk jo ikke den veien. Denne lange oddslappen som jeg da hadde igjen ble også spennende helt til slutt. PSV lå under 0-1, men snudde kampen til slutt. Inter avgjorde også siste de 15 minutta så det gikk bra, sier ukesvinner Jan Reino Nielsen.

Nielsen traff på 12 kamper

Vinner-rekka var denne magiske komponeringen av krevende 12 kamper. Dog gikk Jan Reino Nielsen etter favorittene, som nesten alltid har høyest odds i markedet hos Coolbet. Da blir også bunnlinja høyest i markedet.

Det begynte med to udramatiske seire i OBOS-ligaen til Aalesund og Sandefjord. I tysk Bundesliga scoret Eintracht Frankfurt vinnermålet i sluttminuttene, mens Werder Bremen satte vinnermålet 20 minutter før slutt. I La Liga scora Atletico Madrid vinnermålet på overtid, mens Valencia hadde kontroll tidlig. PSV og Ajax innfridde greit i Nederland, mens Häcken gjorde det lett i Allsvenskan. Porto vant lett, mens i Belgia var det overtidsscoringen til Gent som gjorde siste kamp for kvelden helt avgjørende. Der sikret Lukaku Inter seieren og Jan Reino Nielsen plass i NM i multikuponger-finalen.

-Jeg har levert noen kuponger hver uke på denne kampanjen. Det var som sagt deilig å sette en høyoddser. Spesielt siden jeg ledet første uken helt frem til søndag, men måtte gi tapt på målstreken. Jeg liker denne og de fleste andre kampanjene Coolbet har. Det blir spennende med finaleuken, da jeg har sett at det er mange flinke til å tippe på odds hos Coolbet, forteller Nielsen videre.
Østfold-mannen har sine lodd inne i NM i multikuponger denne uken også.
Denne uken er ikke så spennende med landskamper. Det blir nok å lade opp til finalen neste uke, men klart vi må prøve en bong eller flere, avslutter NM i multikuponger-vinner Jan Reino Nielsen.