Never give up gav Liverpool-supporter drømmereisen

Bare dager etter at Andreas Kismul hadde sett premien glippe mellom fingrene, kunne 33-åringen juble som vinner av turen for tre til Liverpool-Napoli. Never give up betalte seg i Coolbets resultatkonkurranse. 

Den gifte 2-barnsfaren har vært Liverpool-supporter, siden broren hans en dag på slutten av 1990-tallet ba han finne seg sitt eget favorittlag. Det har siden vært en reise i berg- og dalbane. Litt som de siste dagene for 33-åringen, som viste god teft i resultat-tippingen på konkurransen på «Liverpoolhjerter. Liverpool-fansens store samlingsplass på Facebook.

Kismul var 1 av 40 tippere med resultat 2-1 til de røde. Dessverre hadde 21 ikke åpnet spillekonto hos Coolbet, som var det eneste kriteriet for å vinne premien. Ytterligere to gjorde det etter at kampen var ferdig. Dermed var det 17 medlemmer av Facebook-gruppen, som havnet i loddtrekningen.

Opp av hatten kom Andreas Kismul. En lang historie kort. Drømmen om en Anfield-tur med kona har vært der lenge. Nå blir det reise til Liverpool, to netter på hotell, VIP-opplegg før kamp og førsteklasses plasser på Anfield når Liverpool skal revansjere seg på Napoli 27. november.

-Den beste historien av dem alle, foruten om stemning rundt kamper, finaler, lykkerus og skuffelser, må være 23.juli 2016. Min kone hadde i all hemmelighet ordnet med musikeren i kirken. Hun gikk opp kirkegulvet til ,» You’ll never walk alone». Magisk! Påfølgende dag, i morgengave, fikk jeg en nedlagt stein utenfor Anfield med navnene våre på! Vi har drømt om å en dag få dra bort å se den. Nå skal hun få bli med. Neste gang blir det eldste mann på 10 sin tur, forteller en lykkelig vinner Andreas Kismul.

Les mer: Sjekk disse multi-vinnerbongene

Allerede lørdag har du sjansen til å bli reisefølge med Andreas Kismul. Da kommer det en ny resultat-konkurranse til bortekampen mot Sheffield United. Husk du må ha skaffet deg spillekonto hos Coolbet om du skal ha mulighet til å vinne tur for tre til høstens Champions League oppgjør på Anfield mot Napoli.

Never give up gav Liverpool-tur

Etter den magiske snuoperasjon på Anfield mot Barcelona i mai, der Liverpool kom inn uten sine angrepsstjerner Salah og Firmino, ble uttrykket «Never give up» med Liverpool-fansen helt til Madrid.

Der Liverpool kronet sterke 97 Premier League-poeng med Champions League-tittel.

Om det var Mohamed Salahs t-skjorte med motivet «Never give up», som var grunnlaget for sensasjonelt sterke 4-0 hjemme mot Barcelona, vites ikke.

Never give up har siden fulgt Liverpool-fansen. Andreas Kismul er intet unntak.

Han var nemlig 1 av 3 medlemer av Facebook-gruppen «Liverpoolhjerter», som tippet rett resultat i bortekampen i Napoli. Resultatkonkurransen var i regi av Coolbet. Eneste betingelse for å delta var å ha en spillekonto hos Coolbet. Før kampstart i Italia.

Det hadde ikke Stord-mannen Andreas Kismul. Eller de to øvrige vinnerne. Premien med VIP-pakke for tre til Liverpool-Napoli gikk videre til helgens Chelsea-Liverpool.

Fra himmel til helvete tur-retur på fem dager.

-Det føltes som å holde en million i hånda, og østavinden kommer å tar den! Skuffelsen var stor, men samtidig viser det seg at det å aldri gi opp har en mening. Kanskje en gang blir det min tur. Lite visste jeg at ventetiden skulle bli kort, før jeg igjen kunne slippe jubelen løs. Det å bli trukket ut som den heldige vinneren i en konkurranse om å få dra til Anfield, vel ord blir fattige, men overlykkelig beskriver litt av følelsen. Som om å få dra hjem, forteller Kismul videre.

Les mer: Fikk godt betalt i Venners Venner-turneringen

Fornøyd med sesongstart

Selv ble 2-barnsfaren og breddefotballtreneren Coolbet-kunde to timer etter tapet i Napoli. For sent til å vinne premien i resultat-konkurransen den kvelden. Tidsnok til å vinne premien han først mistet, og oppdage en ny standard på oddssettingen for de som liker å sette noen tippelapper.

-Faktisk er jeg veldig fornøyd med Coolbet som ny og fersk kunde. Det er god odds på kampene i forhold til andre betting-selskap. Samt god oversikt på sidene, sier Kismul.

Med en Liverpool-tattoo langs hele den høyre leggen, følger Kismul laget sitt tett. 2018/19-sesongen var fantastisk. Denne sesongen har åpnet outstanding med full pott i Premier League.

-Det har vært en god start. Forhåpentligvis avslutter vi sesongen der hvor vi ligger nå, avslutter en lykkelig konkurransevinner Andreas Kismul.