Vegas-Daniels vinnere til Mosse-mesterskapet

Daniel Yue har tippet seg til to Las Vegas-turer. Lite tyder på at tuba med glidekrem er tom, og her er hans eksperttips til Mosse-mesterskapet i tipping. 

Yue er velkjent for de fleste som har deltatt i spillselskapet Coolbets mange konkurranser. I fjor var han medlem av vinnerlaget i Norges beste tippelag, som ble sendt til Las Vegas. Fra byen som aldri sover kom læreren nettopp hjem fra sist uke. Etter å ha sveivet inn nok en konkurranse med rett utfall hos spillselskapet, som har blitt kåret til Norges beste bookmaker to år i rad.

Yue serverer her sine beste tips til Mosse-mesterskapet i tipping som starter mandag. 3000 blanke kroner ligger å venter på vinneren. Kupongen krever lokal kunnskap, og deltakelsen er allerede god.

Spørsmålet nå er selvsagt om det ikke bare er å glemme alt som heter seierssjekk, for her er mannen med alle gullhårene og selvsmurt i glinsende glid. Daniel Yue.

Han gir alle sine konkurrenter litt hjelp på veien med disse eksperttipsene til kupongen for Mosse-mesterskapet som har leveringfrist mandag 14. oktober klokka 20.15.

Les mer: Morten Wika vant venners venner-turneringen

Ekholt en vinner

8 kamper skal tippes med resultat og tegn. Den som treffer best kammer hjem den prestisjefulle turneringen Mossemesterskapet i tipping.

Daniel Yues moderklubb, der han har vært både spiller og trener, er å finne blant de 8 utvalgte kampene.

Han ble forøvrig kretsmester i gratistipping i Østfold tidligere i år

Ekholt – Rygge

-Jeg starter med første kampen hvor jeg tar for meg det prestisjefylte lokaloppgjøret mellom min moderklubb Ekholt og Rygge, starter Yue.

Siste 4 innbyrdes:
Rygge – Ekholt 2-3

Rygge – Ekholt 2-1

Ekholt – Rygge 2-0

Rygge – Ekholt 4-3

-Det er siste serierunde i 6. divisjon avd. 1. Begby har 54 poeng og leder serien med 3 poengs margin ned til 2. plassen, hvor vi finner Ørje(51. poeng). Mysen har 48 poeng, men med bedre målforskjell enn Ørje. Begby tar første plassen, om de tar minst et poeng, men har uansett en solid målforskjell, som skal mye til for å rote bort. Derfor er det fortsatt litt spenning i toppen. For tabellens del har verken Ekholt eller Rygge noe å spille for, men dette oppgjøret lever sitt eget liv. Rivaliseringen er stor og det er ingen av lagene som vil tape denne. Ekholt er formlaget i serien, med 14 ubeseirede kamper og har ikke tapt siden 3. juni mot Begby. 12 seire og 2 uavgjorte kamper i denne perioden er meget sterkt for Erik Gillebos menn. Ekholt spiller en meget fin og offensiv fotball, og det har ført til en snitt på nesten 4 mål per kamp. Mål har vært viktig, da laget til tider slipper inn en del mål, til tross for de har rutinerte Tim Knudsen i buret. Laget har kun holdt nullen i 1 kamp i år, innleder Yue.

Før han fortsetter:

-For bortelaget Rygge, har det før sesongen vært en del utskiftninger, både i trener og støtteapparatet, men også spillerstallen. Laget har etter ryktet ikke trent like godt som tidligere og har hatt veldig varierende resultater i år. Ingen av lagene spiller mye uavgjort og scorer og slipper inn relativt mye. Dette kan bli et målrikt oppgjøre. Ekholt er favoritter, mtp formen de er i og bør klare å dra i land en seier. Det blir nok tett og jevnt. Ekholt vinner 4-3, konkluderer Daniel Yue.

Mosse-mesterskapet i tipping

Han byr på ytterligere to vinnere i det prestisjetunge Mosse-mesterskapet som arrangeres for første gang i tipping. Sist uke var det Fredrikstad som hadde sin kupong til å kåre sin tippemester. Nå er det Moss som skal krone sin tippemester.

Rolvsøy – Tronvik

-I skrivende stund er det to serierunder igjen i 6. divisjon avd. 2. Her er det også to lag som ikke har mye å spille for. Tronvik har et godt rutinert lag, som ofte ikke holder «trøkket» i 90 minutter. Men har to fine seire det siste mot Borgen 2 og Rakkestad 2. Her tror jeg likevel at Terje «Bolla» Andresens menn, tar 3 på rad og vinner 2-1 borte mot Rolvsøy, resonnerer Yue seg fram til.

Rapid Athene – Borgen

-Damelaget på Melløs har undertegnede trent tidligere. Det er mye som har skjedd siden den gang, og klubben har nå et damelag i 7er serien. Personlig mener jeg at damefotballen i byen burde samles hos byens eneste rene jenteklubb, men når man ikke klarer å samarbeide om et topplag på herrefotball, så er det vel optimistisk å tro at man får det til på jentesiden? Her tror jeg Mosse-damene vil få trøbbel. Borgen kjemper om serietittel, og står med 25 poeng, likt med HSV. Dette er siste seriekamp og jeg tror dessverre for Rapid Athene at Borgen vinner 6-3, avslutter Daniel Yue

Ekspert-bongen i Mossemesterskapet

Her er rekka slik Daniel Yue tror den ender.

Ekholt – Rygge 4-3

HSV – Sprint Jeløy 2 1-3

Rolvsøy – Tronvik 1-2

Rapid Athene – Borgen 3-6

Borgen – Sprint Jeløy 1-3

Sola – Moss 1-4

Råde – Sparta Sarpsborg 4-0

Moss 2 – Rakkestad 2-0

Les mer: Anders Buen vant Coolbet-tur til Liverpool