Magnus Roterud toppet NM i multikuponger

Magnus Roterud ble første ukesvinner i Coolbets populære nyskapning NM i multikuponger med en snerten 88-oddser. 

Spillselskapet Coolbet er inne i uke 3 av sitt populære konsept NM i multikuponger. Der er det to måter å bli Norgesmester på, etter først å ha vunnet 1 av de 5 ukeskonkurransene.

Du kan satse på flest vinnerkuponger i løpet av en uke. Eller du kan gå for gullet i kupongen med den høyeste oddsen.

Begge ukesvinnere får 5 000 kroner i premie. I tillegg til gevinstene på spillet sitt selvsagt. På toppen av det hele er man kvalifisert til den store NM i multikuponger-finalen, der 25 000 kroner er premien til hver av Norgesmesterne i de to kupong-kategoriene.

Du må ha minst 4 kamper på oddskupongen i 1X2-format, og du må ha en minimumsodds på 6,00 for at bettet med ekte innsats skal telle i konkurransen NM i multikuponger. 

Magnus Roterud hadde en meget fin spilleuke på oddsen, og toppet det hele med å sette den best betalte rekka i NM i multikuponger.

100 kroner til 88 i odds smaker alltid fugl.

-Denne var laget spesielt for spillet. Jeg så at lederen hadde fått inn over 50 i odds, og tenkte at den måtte knuses. Dette var siste dagen av min ferie og fødselspermisjon, så jeg fikk god tid til å finne gode spill med høyere odds enn forventet. Når jeg lager høyoddsere liker jeg å ha med en U, ettersom det stort sett er over 3 i odds. Jeg trodde faktisk jeg hadde en 54-oddser med, men den hadde minst ett over/under- spill i seg, så jeg måtte lage en ny, forteller ukesvinner Magnus Roterud.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Magnus Roterud finalist nummer 1

Vinnerkupongen var fler-nasjonal. Rett og slett et meget godt odds-spill, som betalt ut gode 8 800 kroner på toppen av ukespremien på lekre 5 000 kroner.

Magnus Roterud fanget uavgjort mellom Leicester og Wolverhampton, Manchester United-seier mot Chelsea, samt seire til Bodø/Glimt, Aalesund, AIK, Brage og Hammarby.

Slik blir det 8 809 kroner av, og god stemning etter siste støt i fløyta til dommeren.

-En 88-odds er alltid kult, konkurranse eller ikke. Som spillere flest er jeg glad i å vinne, så dette føles veldig bra. Jeg ser fram til finalen. Der regner jeg med knallsterk motstand, forteller Roterud videre.

Uken der Premier League ble sparket i gang var en god odds-uke for småbarnsfaren fra Oslo. Flere odds-kuponger ble satt i boet, men kun den nevnte på 88 i odds var inkludert i NM i multikuponger. Der det kun er 1X2-kuponger som teller med etter at du har huket av i boksen for deltakelse i konkurransen.

Roterud går for nye gevinster de neste ukene av NM i multikuponger.

-Høyest odds vil nok være prioritert, men om jeg kommer i flytsonen igjen vil jeg jo satse på fleste vinnerkuponger også, avslutter en fornøyd NM i multikuponger-ukesvinner Magnus Roterud.

Les mer: Er du beste pokerspiller i Nordland?