Gir Folkets lag liten sjanse mot LSK-kjempene

Spillselskapet Coolbet holder LSK-kjempene på all stars-laget som tung favoritt mot det sammensatte laget stemt fra av Romerike Blad sine lesere.

Det serveres brød og sirkus til folket på Åråsen søndag, der showkampen mellom all stars-laget til Lillestrøm mot Folkets lag, trolig stjeler vel så mye oppmerksomhet som Eliteserie-oppgjøret mellom LSK og Kristiansund.

Happeningen er kommet i stand for å markere 101 dager til storkommunen bli født, der Fet, Skedsmo og Sørum tar plass i nye Lillestrøm kommune. Det blir Norges niende største kommune med tett på 90 000 innbyggere.

Dermed er det naturlig nok et lag bestående av Lillestrøm-legender mot lokale legendenavn fra klubbene Skedsmo, Sørum og Fet, som bokstavelig talt legger all sin tyngde i å ta skalpen på sine kommende kommune-kamerater.

Coolbet priser LSK all stars-seier til 1,50, mens du kan hente ut sjokk-odds 5,50 på Folkets lag. Spillselskapet tror på fotball i slow motion, med knallharde dueller, og blytung prestisje i potten.

-Slike kamper er alltid morsomme. Her får man tidligere Eliteserieprofiler og England-proffer mot lokale has beens, wanna bees eller never beens. Vi tror rett og slett All star-laget tar folket sine utvalgte på form og fart. Vi ser for oss en lavt parkert buss etter hvert som Riise, Bukken, Strand, Søgård, Essediri og de andre tidligere LSK-stjernene må spille seg rundt eller gjennom. Det lukter en del mål av dette, sier Coolbets talsmann, Rolf Hansen.

Spillselskapet har også odds på om LSK-fansen vil synge Ivar Hoff-sangen. TV2s ekspert og tidligere LSK-trener skal lede All star-laget fra sidelinjen. Drar «kanaries» strofen Voff-Voff Ivar Hoff betales det ut 1,25 ganger innsatsen i retur.

Tørr måltyven å yppe med LSK-kjempene?

Tidligere keeperprofil, og nåværende keepertrener for det norske herrelandslaget, Frode Grodås, er beryktet for sin fortsatt meget robuste fysikk. Til tross for at mannen har bikket 54, er det neppe marked for måltyver som Erik Karlsen å yppe seg høy og mørk i boksen. Det er muligens en grunn til at Espen Søgård brått meldte overgang fra Folkets lag til å bli lag-kompis med LSK-all stars og Grodås?

-Erik Karlsen har fortsatt det raskeste hattricket i Eliteserien etter sine tre rappe mot Mjøndalen i 1977 på 2,5 minutt. Nå er han blitt en godt voksen mann, og er muligens litt reservert for å ta duellene med Bjarmann og Bjerkeland. Mer spennende blir det å se om alltid offensive «Blaker´n» har noen meldinger underveis i kampen, som vil erte på seg kanarifugler på eller utenfor banen, sier Hansen videre.

Spillselskapet er ute med et bredt marked på kampen. I tillegg til 1X2, er det i tillegg scoringsspesialer på alle spillere og muligheter for å tippe på antall mål i showkampen.

-Dette er slike lokale events vi gjerne gir publikum muligheter for å sette seg noen underholdningsspill på. Det er nok god humor blant både publikum og spillerne selv, når man ser våre oddssetteres tro på hvem som scorer mål, eller ikke, avslutter talsmann Rolf Hansen i Coolbet.

Les mer: Tror brennhete Haaland bytter til Solskjærs United