Lokalfotballens mesterskap i tipping

Her er eksperttips til Lokalfotballens mesterskap i tipping. Spillselskapet Coolbets siste nyvinning.

Lokalfotballens mesterskap er det tredje av flere lokalfotball-konsept Coolbet triller ut denne høsten. I korte trekk går det ut på å tippe 8 kamper med rett resultat. Det gies forskjellig poengscore fra alt til rett resultat til kun kampvinner eller rett antall mål for et av lagene.

Mesterskapet går over en omgang, og spillefrist er lørdag 19. oktober klokken 14:00.

Lokalfotballens mesterskap i tipping

Coolbet hadde tidligere i år Kretsmesterskapet i gratistipping, der alle fotballkretsene landet over kåret den med best oversikt over lokalfotballen. Alle kretsmesterne skal der til England i desember å spille den store finalen, mens de overværer Premier League-oppgjøret mellom Southampton og West Ham. Jonas Wara ble blant annet kretsmester i Oslo.

Herd-Lørenskog

3.divisjon avdeling 1. Ålesunds-klubben Herd ser ut som en synkende skute, men kan få en siste sjanse i en ren nedrykksfinale borte mot Træff. Om Lørenskog har fortsatt et halmstrå på opprykk, og kommer til å gi alt for tre poeng her. Vant den omvendte 3-0, og et lignende resultat er ikke usannsynlig her. B.

Rommen-Eidsvold Turn

3.divisjon avdeling 1. Rommen mistet to poeng med et selvmål rett før slutt borte mot Spjelkavik sist, men de nyopprykkede har ikke vært noen formbombe i høst. Frister tilværelsen rett over nedrykk, og kan berge seg på at Herd rett og slett er svakere. Eidsvold måtte legge champagnen på is etter 0-2 hjemme mot et delvis ungt AaFK2 sist. Sikrer opprykket her, og trolig blir det med klar margin. B.

Strømmen-Raufoss

OBOS. Strømmen på kvalik om å stå i divisjonen, og det er langt mellom lyspunktene. 1 seier siste 10 og det spilles alt for mye uavgjort. Ikke så ille på Strømmen stadion, og det er på tide å steppe opp for å berge plassen. Raufoss falt litt av. Som forventet etter opprykket fra 2. divisjon i fjor, men spiller fortsatt om en playoff-plass til Eliteserien. Kun uavgjort i 1 av 26 kamper denne sesongen. Denne er åpen, men gjestene må få tipset. B.

Les mer: Morten Wika vant Venners Venner-turneringen

Skeid-Ullensaker/Kisa

OBOS. Skeid(bildet) på full retrett til 2.divisjon etter sitt opprykk i fjor. Er egentlig lite gøy om dagen for Skeid, som i tillegg spiller helt avgjørende kamper på Intility Arena. Det lukter egentlig sterkt av PostNord. Ullensaker/Kisa leker vel fortsatt med tanken om opprykksplayoff selv om det er 5 poeng opp dit 4 runder før slutt. B.

Strømsgodset-Lillestrøm

Eliteserien. Viktig kamp i bunnstriden. Strømsgodset har fått to lag bak seg, men har fortsatt en stor jobb å gjøre for å bryte ut av fengselet der nede. Ser bedre ut enn før sommeren, og mye tyder på at Godset styrer unna nedrykksposisjonene til slutt. Lillestrøm-fansen leker med den våte tanken det er å lande foran Vålerenga på tabellen. Det er mareritt om samme scenario på Oslo Øst. Fugla må i tillegg se seg bakover, og dette er en kamp man ikke kan ta seg råd til å tape. Seks runder igjen, men det lukter litt U av dette her.

Eidsvold Turn-Sunndal

3.divisjon avdeling 1. Eidsvold Turn kan ha sikret opprykket før denne siste serierunden, men skal garantert avslutte med seier på hjemmebane. Sunndal ferdigspilt til nedrykk. H type klar.

Les mer: Kretsmester i fotballtipping best på puck

Lørenskog-Rommen

3. divisjon avdeling 1. Umulig å vite forutsetningene til denne kampen, som kan være alt fra totalt uinteressant til avgjørende om opprykk og nedrykk. Trolig H på klasseforskjell, men det kan ligge et motivasjons-spill på B her.

Gjelleråsen-Skjetten

3.divisjon avdeling 6. Dette er siste serierunde, og begge lag har lite å spille for tabellmessig. Det ligger dog et tonn prestisje i potten her. Gjelleråsen vant vårkampen 1-0, og Skjetten spiller 4.divisjon neste sesong. Bingo-tegn H.