Disse er kretsmestere i gratistipping

Geir Udland er 1 av de 12 første kretsmestere i gratistipping som skal til England å spille Norgesfinalen. Seks fotballkretser skal fortsatt ha sine vinnere. 

Det koster ingenting å delta i Coolbets kretsmesterskap i fotballkretsene landet rundt. Etter en liten sommerferie er KM i gratistipping tilbake 12. august i Indre Østland og Trøndelag. Deretter ruller den meget populære nyvinningen inn i de fire siste og nordligste fotballkretsene 26. august med Hålogaland, Nordland, Troms og Finnmark.

Kretsmesterskapet i gratistipping handler om å sette flest mulig poeng over to tippekuponger fordelt på to uker i hver enkel fotballkrets landet over. Utgangspunktet er å treffe på korrekt sluttresultat for å få maks poengscore. Deretter er det gradering på oppnåelige poeng ut fra rett antall mål på hvert lag og 1X2 med mer.

Den som har flest poeng over to tippekuponger er kretsmester, og vinner en tur til England. Der den store finalen mellom alle kretsmesterne står 13.-15.desember.

Østfold, Akershus, Oslo , Nordmøre og Romsdal, Sogn og Fjordane , Sunnmøre , Vestfold, Buskerud , Telemark , Hordaland , Rogaland og Agder er de første 12 kretsene som har fått sine verdige vinnere.

Alle kretsmestere i gratistipping får anledning til å ta med seg en venn til finalen i England, som vil gå for seg i Southampton-området. Arrangøren Coolbet betaler reise og opphold.

Les mer: Er du Norges beste slots-spiller?

Udland er Agder-kretsmester

I Agder var det Manchester United-supporter Geir Udland som gikk hele veien som kretsmester nummer 12.

-Jeg hadde ikke forventet dette. Jeg deltok for å teste meg selv, ha det gøy, og for å se hvor bra jeg kunne gjøre det, så det er klart jeg er fornøyd. Det å tippe resultat i lavere divisjoner, føler jeg nesten er umulig, så det er klart jeg er fornøyd med tipsene og at jeg traff på noen av kampene, forteller Agder-kretsmester i gratistipping Geir Udland.

De to tippekupongene inneholdt kamper med alt fra Eliteserien til lokal breddefotball i kjelleren av divisjonssystemet. Udland er Agder-kretsmester i gratistipping etter to uker med gjennomgående god klaff med tipsene.

Nå venter finalen i England mot de andre kretsmesterne i gratistipping.

– Jeg tror det blir en bra opplevelse. Det å møte nye folk blir sikkert hyggelig. Jeg tror det blir veldig gøy å konkurrere mot de andre KM-vinnerne. Det finnes bare et lag og det er Manchester United, forteller Geir Udland.

Odds på alle lag i lavere divisjoner

Parallelt med kretsmesterskapet i gratistipping tilbyr Coolbet odds på alle lag i lavere divisjoner i de aktuelle fotballkretsene. Noe som har vært veldig populært hos odds-kundene hittil.

Alle kretsmesterne skal i alle fall til England å spille den store finalen. På spillselskapet Coolbets regning.

Dette er de 12 første som reiser med hvert sitt reisefølge. Ytterligere 6 kretsmestere skal altså  kåres i august og september.

Geir Udland(Agder), André Yver(Hordaland), Rune Wendt(Vestfold), Geir Jone Karlsen(Buskerud), Owe Egeland(Rogaland) Øyvind Haugen(Telemark), Jesper Vos(Sunnmøre), Thomas Sevaldsen(Nordmøre og Romsdal), Kristoffer Angedal(Sogn og Fjordane), Jonas Wara(Oslo), Hans Petter Benth(Akershus) og Daniel Yue (Østfold)

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

-Jeg synes det er bra at Coolbet har utvalg på odds i lavere divisjoner. Dette er første gang jeg har opplevd eller hørt om kretsmesterskap i gratistipping. Jeg synes det virker som et spennende og bra konsept, som var grunnen til at jeg signa meg på dette, avslutter Agder-kretsmester i gratistipping, Geir Udland.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge