Karlsen er Buskerud-kretsmester i gratistipping

Geir Jone Karlsen er Buskeruds-kretsmester i gratistipping, og er klar for den store finalen i England. 

Det koster ingenting å delta i Coolbets kretsmesterskap i fotballkretsene landet rundt.

Kretsmesterskapet i gratistipping handler om å sette flest mulig poeng over to tippekuponger fordelt på to uker i hver enkel fotballkrets landet over. Utgangspunktet er å treffe på korrekt sluttresultat for å få maks poengscore. Deretter er det gradering på oppnåelige poeng ut fra rett antall mål på hvert lag og 1X2 med mer.

Den som har flest poeng over to tippekuponger er kretsmester, og vinner en tur til England. Der den store finalen mellom alle kretsmesterne står til høsten.

Østfold, Akershus, Oslo , Nordmøre og Romsdal, Sogn og Fjordane samt Sunnmøre var først ut av de 18 fotballkretsene.

Sist uke spilte Vestfold, Buskerud og Telemark seg ferdig.

Denne uke settes titlene i gratistipping i Hordaland, Rogaland og Agder i spill.

I Buskerud var det hard kamp om tittelen. Til slutt sto Geir Jone Karlsen igjen som kretsmester  i gratistipping.

-Dette var veldig overraskende og gøy. Jeg hadde ikke forventet å vinne kretsmesterskapet i gratistipping i det hele tatt. Jeg synes også at kundeservicen til Coolbet har vært helt utrolig bra. De andre spillselskapene i markedet kan ikke måle seg med Coolbet der, sier Buskerud-kretsmester i gratistipping Geir Jone Karlsen.

Les mer: Nå starter Rogaland-KM i gratistipping

Coolbet kjører også et tilbud til nye kunder i sommer. Så snart man har åpnet spillekonto, skriver mann inn sommertilbud på bonussiden og får et gratisspill på 300 kroner. Dette spillet kan du sette på hva som helst i sportsbook, og du beholder premien i sin helhet. Slik tester du ut spillselskapet som er kåret til bransjens beste av tippe- og fotballavisen Tips. Helt gratis.

Karlsen er Buskerud-kretsmester

De to tippekupongene inneholdt kamper med alt fra Eliteserie til 7. divisjon. Norsk ball er den beste ligaen, og nedover i seriesystemet finne det mye delikatesser. Karlsen er Buskerud-kretsmester i gratistipping uten at han traff for godt på sluttresultat. Dog plukket han vinnerne.

– Jeg er ganske fornøyd med tipsene. Jeg gjorde litt research, men traff bare med riktig resultat på 1 av 18 kamper. Jeg tippet riktig på HUB i 14 av 18 kamper. Det er jeg veldig fornøyd med, fortsetter Karlsen.

Nå venter finalen i England mot de andre kretsmesterne i gratistipping. Geir Jone Carlsen har ingen stor favoritt på balløya, men som hos nordmenn flest bor det en anglofil i fotballhjertet hans også.

– Dette tror jeg blir veldig gøy selv om jeg ikke helt vet hva opplegget går ut på. Jeg er veldig fan av engelsk fotball, men har dessverre ingen lag jeg heier på i England. Jeg er enda større fan av norsk fotball, sier kretsmester i gratistipping Geir Jone Karlsen .

Odds på alle lag i lavere divisjoner

Parallelt med kretsmesterskapet i gratistipping tilbyr Coolbet odds på alle lag i lavere divisjoner i de aktuelle fotballkretsene. Noe som har vært veldig populært hos odds-kundene hittil.

Så snart terminlisten for kommende fotballsesong i England er spikret, vil det også bli klart hvilket innhold kretsmesterne får på sin tur til England. Utgangspunktet er en kamp i lavere divisjoner.

Alle kretsmesterne skal i alle fall til England å spille den store finalen. På spillselskapet Coolbets regning.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Nå ruller kretsmesterskapet i gratistipping utover Hordaland, Rogaland og Agder. I tillegg til odds på flere 100 kamper i lavere divisjoner kommende uke, settes en kretsmester-tittel i spill i hver fotballkrets.

-Det er et kjempebra konsept og tilbud, og jeg har ikke sett bookmakere med et slikt tilbud før. Jeg synes Coolbet fortjener et klapp på skulderen for ha et slikt tilbud for kundene som er glad i breddefotball, avslutter Buskerud-kretsmester i gratistipping, Geir Jone Karlsen.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge