Hordaland-kretsmesterskap i gratistipping lørdag

Lørdag er det innleveringsfrist for Coolbets populære Hordaland-kretsmesterskap i gratistipping. Her er ekspert-tipsene som kan sende deg til England. 

Spillselskapet Coolbets kretsmesterskap i gratistipping ruller gjennom Hordaland, Rogaland og Agder denne uken. I potten ligger en kretsmester-tittel og en tur til England, der alle kretsmesterne Norge rundt møtes til den store finalen.

Ti kamper skal tippes med resultat. Det gir høyest poengscore.

Riktig resultat – 10 poeng

Kampvinner + riktig antall mål for ett av lagene – 6 poeng

Kun kampvinner – 3 poeng

Kun riktig antall mål for ett av lagene – 1 poeng

Les mer: Haugen Telemarks-kretsmester i gratistipping

Coolbet kjører også et tilbud til nye kunder i sommer. Så snart man har åpnet spillekonto, skriver mann inn sommertilbud på bonussiden og får et gratisspill på 300 kroner. Dette spillet kan du sette på hva som helst i sportsbook, og du beholder premien i sin helhet. Slik tester du ut spillselskapet som er kåret til bransjens beste av tippe- og fotballavisen Tips. Helt gratis.

Hordaland-kretsmesterskap i gratistipping

Kretsmesteren i gratistipping har allerede blitt kåret i Oslo, Akershus, Østfold , Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal samt Sogn og Fjordane til den store finalen i England. Disse seks fikk sist uke følge av kretsmesterne fra Telemark, Vestfold og Buskerud.

Slik går Coolbet sitt kretsmesterskap i gratistipping landet rundt, der hver fotballkrets skal ha en kretsmester.

Denne uken skal det avgjøres i fotballfylkene Hordaland, Rogaland og Agder.

Det koster altså ingenting å delta. Du må bare ha en spillekonto hos Coolbet.

Tippekupongen for Hordaland har innleveringsfrist lørdag 22. juni klokka 13.00.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Her er eksperttipsene til breddefotball-ekspert Rolf Hansen, som følger norsk fotball tett på alle nivå Norge rundt.

Brann – Lillestrøm

Eliteserien. Brann skal være i toppen av tabellen, mens Lillestrøm som er spådd en lang og tung sesong skal være på nedre halvdel. Brann har fortsatt tilgode å imponere, men en HU holder i Bergen.

Nest-Sotra – Jerv

OBOS-ligaen. Vertene hang ikke med i det hele tatt mot KFUM Oslo i NM. De ble rundspilt etter alle kunstens regler. Dermed 0-4 tap. I serien sliter laget med å vinne tette kamper. Det er problematisk i en serie der de fleste kampene er tette og jevne. Jerv er på nedre halvdel. Kan fort overraske på Ågotnes. Begge er vant til gress.

Bærum – Sotra

PostNord-ligaen. Bærum fikk seg en skikkelig NM opptur onsdag da laget satte hele 5 baller bak Vålerenga sin keeper. Sotra imponerte stort hjemme mot Kjelsås og ga Oslo-klubben skikkelig match. Hele 3-1 vant Tommy Knarvik sine menn. Det var imponerende og stallen slik vi ser det er meget god om dagen med de fleste skadefrie. Vi tror fort at Sotra kan overraske mot et mentalt og fysisk slitent Bærum lag.

Åsane – Asker

PostNord-ligaen. Åsane røk mot Fram Larvik og dødballer i mot. Vi tror klubben reiser seg fra det nederlaget hjemme. Litt spent på hvordan skadesituasjonen ser ut med blant annet formspiller Hammersland. Asker har åpnet helt på det jevne og det er nok hjemme klubben må sikre plassen sin.

Vard Haugesund – Stord

Norsk Tipping-ligaen. Lokaloppgjør på Vestlandet. Vi vet at vertene forsøkte å hente en rekke spillere fra Stord før denne sesongen, men fikk en kald skulder fra stordabuene. Vertene er likevel gode i Haugesund, men med tanke på at de skal føre og styre kampen, så kan den hurtige trioen til Stord få mye plass. Trolig åpnere enn det oddsen på denne kampen kommer til å vise.

Loddefjord – Arna-Bjørnar

4. divisjon. Vertene røk i NM mot dagen gjester og dermed fikk gjestene Brann som første laget i årets NM. Loddefjord har noen nøkkelspillere som trenger å fungere for at dette skal bli seier. Gjestene sliter med å henge med i toppen av avdelingen. De har rutine bakover, men er veldig avhengig at kapteinen  Aksnes er kampklar. Med han ute blir det tyngre fremover for klubben. En HU kamp.

Smørås – Osterøy

4. divisjon. Vertene lekker som en sil og trenger poengene denne lørdagen mot Osterøy. Hjemmelaget kom opp før sesongen og møter en annen nyopprykket rival. Ingen av lagene har råd til å tape denne kampen. En åpen kamp med HB som tips.

Baune – Askøy

5. divisjon. Det unge Baune mannskapet fikk en flying start på sesongen og klubben har mistet litt av formen utover våren. Laget skal denne lørdagen opp mot et Askøy lag i bedring. Gjestene henger med i kampen om opprykk, noe som vil bety mye også for fotballen på Askøy. Vi tror på en B i denne duellen.

Djerv – Sandviken

4. divisjon. Dette kommer til å bli intenst og jevnt om begge lagene mønstrer med sine beste menn. Djerv sin lille bane på Møhlenpris gir Sandviken mindre rom til å sette fart i bakrom, noe som trolig vil hjelpe de litt mot opprykksfavoritten. Sandviken har slitt med mange bruddskader denne sesongen, så klubben har ikke helt klart å sette toppformen enda. Laget har spillere som er klasse på dette nivået, men sliter med å omsette overtak og sjanser i nok mål. Myrkaskog har forlatt klubben og spiller for moderklubben Vik i Sogn & Fjordane igjen.

Nordhordaland – Austrheim

5. divisjon. Om NBK fortsetter å levere som de gjorde mot Voss på onsdag, så er dette en klar H. Laget manglet også rutinerte Sindre Flaa til den kampen. Er han med er laget mer solid bakover enn tidligere. Gjestene kom opp til divisjonen før denne sesongen og har litt de skal klare å bryne seg på denne lørdagen. En H