Yver er Hordaland-kretsmester i gratistipping

André Yver er Hordaland-kretsmester i gratistipping. Dermed er Manchester City-supporteren klar for den store finalen i England. 

Det koster ingenting å delta i Coolbets kretsmesterskap i fotballkretsene landet rundt.

Kretsmesterskapet i gratistipping handler om å sette flest mulig poeng over to tippekuponger fordelt på to uker i hver enkel fotballkrets landet over. Utgangspunktet er å treffe på korrekt sluttresultat for å få maks poengscore. Deretter er det gradering på oppnåelige poeng ut fra rett antall mål på hvert lag og 1X2 med mer.

Den som har flest poeng over to tippekuponger er kretsmester, og vinner en tur til England. Der den store finalen mellom alle kretsmesterne står til høsten.

Østfold, Akershus, Oslo , Nordmøre og Romsdal, Sogn og Fjordane , Sunnmøre , Vestfold, Buskerud og Telemark gjorde seg først ferdige av de 18 fotballkretsene

Sist uke ble kampen om titlene i gratistipping i Hordaland, Rogaland og Agder avgjort.

I Hordaland var det Manchester City-supporter og lokalfotball-kjenner André Yver som gikk hele veien.

-Dette var utrolig kult. Jeg har alltid bare levert kjapt inn slike konkurranser uten noe særlig gjennomtenking. Siden dette var lokalt, og jeg kjenner til de fleste lag i Hordaland, satt jeg litt mere tid til å tenke ut eventuelt resultater, forteller Hordaland-kretsmester i gratistipping André Yver.

Ny cuprunde: Dette hadde du vunnet

Vyer er Hordaland-kretsmester

De to tippekupongene inneholdt kamper med alt fra Eliteserien til lokal breddefotball i kjelleren av divisjonssystemet. Vyer er Hordaland-kretsmester i gratistipping etter to uker med gjennomgående god klaff med tipsene.

– Jeg så resultatene mine halvveis og trodde jeg bare hadde 5 rette. Da så jeg etterpå at alle kampene ikke var ferdig spilt, og jeg hadde et lite håp da. Det hele gikk litt i glemmeboken skal jeg innrømme helt til jeg fikk en gøy beskjed fra Coolbet, forteller Hordaland-kretsmesteren videre.

Nå venter finalen i England mot de andre kretsmesterne i gratistipping.

– Det er alltid gøy å reise til balløya. Jeg har vært å sett mitt lag i Manchester 1 gang, og var nylig over med mine unger for FA cup-finalen. Det gikk  smertefritt og en knall helg for alle. Jeg unnet meg å kjøpe årets City-drakt med signering av alle på laget. Etter en fantastisk sesong, forteller André Yver om sin kjærlighet til årets Premier League-mester.

Odds på alle lag i lavere divisjoner

Parallelt med kretsmesterskapet i gratistipping tilbyr Coolbet odds på alle lag i lavere divisjoner i de aktuelle fotballkretsene. Noe som har vært veldig populært hos odds-kundene hittil.

Så snart terminlisten for kommende fotballsesong i England er spikret, vil det også bli klart hvilket innhold kretsmesterne får på sin tur til England. Utgangspunktet er en kamp i lavere divisjoner.

Alle kretsmesterne skal i alle fall til England å spille den store finalen. På spillselskapet Coolbets regning.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Nå tar kretsmesterskapet i gratistipping sommerferie, før Indre Østland og Trøndelag starter opp sine KM 12. august. I tillegg blir det odds på flere 100 kamper i lavere divisjoner utover høsten. Det settes videre en kretsmester-tittel i spill i hver fotballkrets nordover, der Nordland, Hålogaland, Troms og Finnmark avslutter kretsmesterskapet inn i september.

-Hva er ikke gøyere enn gratis konkurranser da, og ofte tikker det inn gratis 200kroner å spille for også gjennom Coolbets Facebook-konkurranse, avslutter Hordaland-kretsmester i gratistipping, André Yver.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge