Henrik Stokkebø en sikker vinner i Mossemesterskapet

I kveld starter Mossemesterskapet i tipping. Sjefssupporter og breddefotball-ekspert Roy Kenneth «Hjælmen» Nilsbakken har en sikker vinner i Henrik Stokkebø.

Det er spillselskapet Coolbet som arrangerer Mossemesterskapet i tipping. De åtte kupongene på kupongen skal tippes med resultat og tippetegn. Vinneren får 3 000 blanke kroner og en prestisjetung tittel.

Daniel Yue serverer her sine eksperttips til tippekupongen for Mossemesterskapet

Ekholt mot Rygge er første kamp med avspark 20:15 mandag 14. oktober. Innen da må tippekupongen være levert inn via Coolbets hjemmeside.

Samtidig med avspark i Moss, skal en Fredrikstadmester i tipping kåres på bakgrunn av sist ukes kupong.

Henrik Stokkebø en sikker vinner

Veldig mange i fotball-Norge kjenner til Roy Kenneth Nilsbakken. Mossingen som går under navnet «Hjælmen», følger sitt favorittlag Norge rundt, og er i tillegg både fotball-dommer og en breddefotballkjenner av rang.

Arrangør Coolbet har i anledning Mossemesterskapet i tipping invitert inn en rekke av «Hjælmens» helter på Moss sitt mannskap i PostNord-ligaen. De har alle levert sine kuponger.

I tillegg har Coolbet satt opp H2H-dueller på hvem av dem som får flest rett. Der er «Hjælmen» i sitt ess, og lanserer følgende tips. Derav Henrik Stokkebø som en sikker vinner.

Magnus Fagernes 1,85 vs Remi Svindland 1,85

-Jeg holder en knapp på Fagernes. Svindland er «innvandrer», mens Fagernes har nok bedre lokalkjennskap. Han kom til Moss fra superbreddefotballen. Åpent, men knepen H.

Tim Reinback 1,55 vs Mikkel Aarstrand 2,30

-Her spiller jeg Mikkel. Tim, i likhet med Stokkebø, har spilt mot flere av laga. Tim vet ikke hva et dørslag er engang, så han kommer ikke til å legge mye energi og analyse i konkurransen. Han er rett og slett ikke så interessert i fotball. Mikkel er mer nerd og analyserende. Han vil nok alliere seg med flere. Mikkel er en luring. Jeg går for han.

Marcus Ohlsson 1,62 vs Rene Elshaug 2,16

-Åpent.

Henrik Stokkebø 1,35 vs Shadi Ali 2,16

-Bankers Stokke. Fotballnerd. Han har spilt mot flere av lagene på lista. God oversikt. Ali er sjanseløs i dette heatet, avslutter «Hjælmen»