Haugen Telemarks-kretsmester i gratistipping

Breddefotball-trener Øyvind Haugen er Telemarks-kretsmester i gratistipping.

Det koster ingenting å delta i Coolbets kretsmesterskap i fotballkretsene landet rundt.

Kretsmesterskapet i gratistipping handler om å sette flest mulig poeng over to tippekuponger fordelt på to uker i hver enkel fotballkrets landet over. Utgangspunktet er å treffe på korrekt sluttresultat for å få maks poengscore. Deretter er det gradering på oppnåelige poeng ut fra rett antall mål på hvert lag og 1X2 med mer.

Den som har flest poeng over to tippekuponger er kretsmester, og vinner en tur til England. Der den store finalen mellom alle kretsmesterne står til høsten.

Østfold, Akershus, Oslo , Nordmøre og Romsdal, Sogn og Fjordane samt Sunnmøre var først ut av de 18 fotballkretsene.

Sist uke spilte Vestfold, Buskerud og Telemark seg ferdig.

Denne uke settes titlene i gratistipping i Hordaland, Rogaland og Agder i spill.

Opprykk og kretsmester-titler har Øyvind Haugen vært med på før i noen av sesongen som trener i Fyresdal, Gvarv, Skarphedin, Skotfoss og nå Gulset.

Kretsmestertittelen i gratistipping er den første.

-Det føles godt å bli kretsmester i lokaltipping i Telemark. Jeg har vært opptatt av den i snart 30 år. Da er det ekstra moro å vinne, og så var det en fryktelig flott premie i potten fra Coolbet, sier kretsmester i gratistipping Øyvind Haugen.

Telemarks-kretsmester i gratistipping

Øyvind Haugen er et kjent ansikt i Telemark-fotballen. Han har hatt en lang reise i flere breddeklubber som trener, og er nå i 5. divisjonsklubben Gulset. Der rykket han like godt opp i sitt første år som trener fra 6. divisjon. Kursen er pekt ut mot et nytt opprykk, for Skiens største bydels fotball-lag ser helt overlegne ut i front i det ferien nærmer seg.

De to tippekupongene inneholdt kamper fra matfatet til Øyvind Haugen. Breddeball i Telemark kan læreren, selv om noen resultat ikke ble helt som ventet.

– Jeg er rimelig fornøyd med tipsene mine. Noen kamper var et overraskende resultat. Jeg hadde aldri trodd Herkules skulle slå Pors2, men det trodde vel ingen andre heller, fortsetter Haugen.

Nå venter finalen i England mot de andre kretsmesterne i gratistipping. Øyvind Haugens favorittlag tapte Champions League-finalen, og spilte nesten alle sine kamper i Premier League på bortebane sist sesong. Skiens-mannen har sesongkort på nye White Hart Lane, som han hadde på gamle stadion. Det er Tottenham på inn- og utpust.

-Jeg reiser ofte over til England for å se fotball. Tottenham er laget mitt og er der ofte og ser kamp. Det blir moro å kjempe mot de andre kretsmesterne. Jeg er spent på hva opplegget går ut på der, sier kretsmester i gratistipping Øyvind Haugen.

Odds på alle lag i lavere divisjoner

Parallelt med kretsmesterskapet i gratistipping tilbyr Coolbet odds på alle lag i lavere divisjoner i de aktuelle fotballkretsene. Noe som har vært veldig populært hos odds-kundene hittil.

Så snart terminlisten for kommende fotballsesong i England er spikret og offisielt presentert, vil det også bli klart hvilket innhold kretsmesterne får på sin tur til England. Utgangspunktet er en kamp i lavere divisjoner.

Alle kretsmesterne skal i alle fall til England å spille den store finalen. På spillselskapet Coolbets regning.

KM i gratistipping: Kretsmesterne vinner tur til England

Nå ruller kretsmesterskapet i gratistipping utover Hordaland, Rogaland og Agder. I tillegg til odds på flere 100 kamper i lavere divisjoner kommende uke, settes en kretsmester-tittel i spill i hver fotballkrets.

-Dette er et nytt konsept, og folk vet ikke så mye om det enda. På sikt vil kretsmesterskapet i gratistipping bli et høydepunkt, tror jeg. Ingenting er som å se lokale lag på oddskupongen. Mer satsing på det tror jeg kan være lurt, avslutter Telemark-kretsmester i gratistipping, Øyvind Haugen.

Les mer: Spillselskap setter breddefotball-odds i hele Norge