Ny cuprunde: Dette hadde du vunnet

Over 185 000 kroner hadde du vunnet mer hos Coolbet enn Norsk Tipping på helgens resultater i Eliteserien. Forskjellen i oddsmarkedet er på ny enorm i onsdagens cuprunde. 

-Ei krone her og ei krone der, sier Kiwi i reklamen til prisbevisste norske matkunder i tv-reklame.

Om du tenker det samme når odds-kupongene skal leveres, bør du definitivt sjekke oddsen på sammenligningssiden Maxgevinst.com først.

Sagt på en annen måte. Det er dyrt å ikke gjøre det med fasit i hånd.

Foran onsdagens 4. runde i NM er det store oddsforskjeller i markedet blant de forskjellige bookmakerne. Coolbet er en soleklar vinner, mens Guts, Bethard og Norsk Tipping er de som betaler dårligst på dine innsatser.

Senest i helgen kunne nordmenn med vinnerspill satt hos Coolbet, hente ut mer i gevinst på samme objekter som hos Norsk Tipping og de andre spillselskapene i markedet.

Les mer: Prøv Norges beste bookmaker gratis i sommer

Dette hadde du vunnet

Helgens resultater i Eliteserien gav 4 favorittseire, 2 uavgjorte resultat samt 2 odds-bomber. Med innsats på de 8 utfallene hadde du vunnet følgende gevinst hos de respektive odds-tilbyderne i markedet:

Det er nesten 100 000 kroner i forskjell på Coolbet og nest beste spillselskap, mens det er nesten det dobbelte ned til svakeste tilbakebetaling fra konkurrerende bookmaker.

Slik forskjell finner vi også foran onsdagens 4. runde i cupen:

Hvor kommer cup-bombene?

3. runde var av den litt uvirkelige sorten for tilhengerne til flere Eliteserie-lag. Størst var nok hakesleppet i hovedstaden, der Vålerenga tapte 3-5 borte mot Bærum etter å ha ledet 2-0. Mindre slag mot underkjeven var det neppe i Sarpsborg, der man måtte konstatere at et 10-manns sterkt Tromsdalen var bedre enn byens Eliteserie-helter.

7 av de 16 lagene fra den beste serie er ute før cupen går fra oppsett til trekning. Hvor kommer cup-bombene i 4. runde?

-Det er tre rene oppgjør med Eliteserielag involvert, men det kan fort ryke flere fra toppetasjen i denne cuprunden. Et Rosenborg som sliter med å finne stimen, møter det beste laget i OBOS-ligaen. Molde ble latterliggjort sist av Aalesund, og de oransje er den største jokeren i denne runden. Ellers blir det spennende å se om Strømmen kan ta Eliteserie-lag nummer tre i rad i Haugesund. Kongsvinger er kanskje den klareste potensielle cup-skrellen hjemme mot et rufsete Mjøndalen, sier talsmann Stian Skandsen i Coolbet.

Coolbet kjører også et tilbud til nye kunder i sommer. Så snart man har åpnet spillekonto, skriver mann inn sommertilbud på bonussiden og får et gratisspill på 300 kroner. Dette spillet kan du sette på hva som helst i sportsbook, og du beholder premien i sin helhet. Slik tester du ut spillselskapet som er kåret til bransjens beste av tippe- og fotballavisen Tips. Helt gratis.

Sist uke var det igjen enorme forskjeller i hva vinnende odds-spillere kunne hente ut fra de forskjellige odds-tilbyderne: