Vant tur til Europe League-finalen i Baku

Jon-Kristian Heimdal og Tor Mikkel Tokvam leverte noen odds-bonger, før de ble trukket ut som vinnere av tur til Europe League-finalen i Baku. 

Spillselskapet Coolbet hadde en konkurranse i helgen, der kundene fikk et lodd i Europe League-konkurransen for hvert spill på minimum 100 kroner som ble satt i sportsbook eller casino. Responsen var god, og det måtte loddtrekning til for å finne de to heldige vinnerne.

Konkurransen hadde nemlig ingenting med høyest odds eller annet målbart å gjøre. Kun levert spill. To vinnere fikk reise til Europe League-finalen i Baku på spillselskapets regning.

– Dette var tydeligvis veldig populært, for det var mange som hev seg med i konkurransen. Vi vinner de fleste oddssammenligninger nesten uansett liga og nivå, og slik får selvsagt prisbevisste nordmenn med seg. Det er med stor glede vi sender to vinnere med reisefølge til Europe League-finalen i Baku med hotell og kampbilletter inkludert i pakken, sier sportsbook-ansvarlig Stian Skandsen i Coolbet.

Europe League-finalen i Baku

Etter loddtrekning var det Jon-Kristian Heimdal og Tor Mikkel Tokvam som kunne rydde plass i kalenderen til Europe League-finalen i Baku onsdag 29. mai.

Det passer godt for en Arsenal-supporter, som nå øyner sjansen til Champions League-spill. Til tross for en 5. plass i årets Premier League.

-Jeg har vært Arsenal-supporter siden Alan Shearer la skoene på hylla for Newcastle. En lykkelig periode en stund, men etterhvert omtrent like frustrerende som tiden med Newcastle. Jeg har aldri vært i Aserbadsjan før, og ser heller ikke for meg at jeg noen sinne kommer til å reise dit igjen.  Jeg drar sammen med en kollega på vilkår om at han legger Liverpool til side for Arsenal i noen dager, forteller konkurranse-vinner og Arsenal-supporter Tor Mikkel Tokvam.
Kritikken mot UEFA har ikke latt vente på seg for å legge Europe League-finalen til Baku. Til et sted på kartet, der den største delen av landet står i Asia. Resten ligger på Europeisk side. Reiseruta er kronglete, og billetter tilgjengelig til klubbens trofaste supportere kraftig redusert. Både Arsenal og Chelsea ble avspist med 6 000 billetter hver til finalen i den tidligere Sovjet-republikken.

Once in a lifetime-opplevelser

Da er det greit å få billetter bakveien, og fri fra jobb og andre trivielle sysler er ordnet.
– Da jeg fikk vite jeg hadde vunnet, var det bare å gi beskjed til familie og arbeidsplass, om at de ikke trengte å regne med meg om et par uker. Coolbet tilbyr spennende og varierte kampanjer. Jeg har vært en iherdig deltaker i Coolbet-league, og under VM kom jeg faktisk på pallen der også. I premier League- versjonen har jeg nok dessverre hatt litt for mye klokketro på Arsenal til at det kunne gå veien. I mange kampanjer tilbys det reiser til vinnere, og jeg hadde jo aldri trodd at jeg ville være så heldig. Men det skjer! Når jeg ser hva reisene innebærer av opplevelser, må jeg si at dette virker som once in a lifetime-opplevelser, avslutter Tor Mikkel Tokvam.