Christopher vant legendemøte med Eric Cantona

Christopher Wahl takker Coolbet og Red Army Norge for en uforglemmelig kveld med Manchester United-ikonet og legenden Eric Cantona. 

Christopher Wahl har sendt dette reisebrevet fra sitt møte med den gamle United-helten Eric Cantona.

Jeg var så heldig å vinne 2 billetter til Eric Cantona sitt besøk i Lyngdal. Jeg valgte å ta med min nevø på 16 som ble overlykkelig for å kunne være med. Han stilte i Eric Cantona drakt fra 1992-93.

Kvelden startet med at 7 voksne menn trykket seg inn i en 7 seter.

Sjåføren, som trodde han bare skulle kjøre til Lyngdal, fikk sjokk da han selv var en Liverpool- supporter, og her kom 6 menn i United-drakt og satte seg i bilen.

Turen fra Flekkefjord til Lyngdal tok ekstra lang tid, da var omkjøring via Kvinesdal. Derfor var det en svett og støl gjeng som kom fram.

Etter å ha fortært noen øl og pizza på Jonas B, dro vi til Rosfjord hotel.  Her satt vi i jotellest bar med flere fans. Det ble mange hyggelige samtaler i ventetiden. Middag og diverse var forsinket, så ble flere øl enn planlagt i baren. Rund klokken 21.40 slapp vi inn i salen. Vi fikk stoler bakerst, men stemningen var på topp. Først kom Jahn-Eric med noen ord, der han beskrev hvor mye arbeid det hadde vært for alle for å få Cantona til Lyngdal. Han gav også uttrykk for hvor lykkelig han var for at han endelig var her. Deretter ble det en runde med kahoot. Undertegnede gjorde det greit, men hadde det ikke vært for alle øl i baren hadde det vært lettere å trykke rett farge.

Les mer: Sjekk disse multi-vinnerkupongene

Eric Cantona på scenen

Alex Rosen opptrådte med noen historier bare Alex kan fortelle. 

Endelig kom Pete Boyle på senen, og fortalte litt om arbeidet med å få Cantona hit før han introduserte han på scenen. Det ble et fyldig og bra intervju, der han fortalte om sin tid som fotballspiller, og hvordan han så på Solskjær sin situasjon i dag. Jeg vil ikke røpe for mye, men det var vel noen hint om at han hadde nok gjort en god jobb som manager han også. 

Etter alt var ferdig så forlot vi salen. Da kom jammen Eric Cantona ut til oss og signerte og tok bilder med alle sammen! Dette gjorde kvelden komplett! Jeg hadde med en skjorte som jeg fikk tilsendt av min lillebror. Han tok seg tid til å signere den og! 

-En kveld vi kommer til å huske lenge! Takk Coolbet og Red Army Norge, avslutter en lykkelig Cristopher Wahl