Dennis Busk er ukesvinner i NM i multikuponger

Dennis Busk er ukesvinner, etter at dansken satte flere vinnerkuponger enn noen andre i uke 2. 5 000 kroner rikere er han nå klar for finalen til NM i multikuponger. 
NM i multikuponger fikk to nye ukesvinnere klar for den store finalen med 25 000 kroner til vinneren, der Dennis Busk var den som satt flest vinnerkuponger i boet den uken. Dansken satte 7 multikuponger totalt, og gikk for kvantitet framfor kvalitet i konkurransen.
Kevin Yue satte ukens høyeste multikupong-oddser til 32 ganger innsatsen. Det var oppfølgeren til første ukesvinner i denne kategorien. Magnus Roterud prikket 88-oddseren som toppet resultatlisten i første konkurranseuke.
NM i multikuponger er en to-delt konkurranse. Du kan bli Norgesmester i både flest vinnerkuponger og i å treffe på høyest odds. Eneste fellestrekk er at multikupongen må inneholde minst 4 kamper med minst 6 i totalodds.
Busk prikket 7 vinner-multikuponger i boet.
– 7 bonger var langt over forventning, men det var en god følelse å få inn den første av dem.  Etter det var det rene ketchup-effekten. Jeg var med i første uke. I utgangspunktet var jeg litt skeptisk til konseptet. Jeg spiller helst singler eller doubler, så å treffe fire kamper virket som ren lotto for meg med en relativt høy innsats. Men nå er det vanskelig å mislike konseptet, sier ukesvinner Dennis Busk.

Dennis Busk er ukesvinner

Busk var i flyten uken gjennom og prikket spill jevnt og trutt. Dansken var ikke truet, men følte seg ikke sikker før scoreboard var endelig oppdatert etter sluttsignalet hadde gått.

-Det var fantastisk å vinne. Jeg fikk en komfortabel ledelse, men jeg var nervøs helt fram til mandags morgen. Jeg tror nesten jeg sjekket leaderboardet mer enn flashscore i den uken. Som danske i Norge vil det være en stor ære å ende opp som norgesmester eventuelt, sier Busk videre.
Han vil følge samme taktikk de fem ukene NM i multikuponger varer.
-Jeg må holde meg varm innen finalen, så det er klart at jeg er med videre. Taktikken er flest bonger. Det er der jeg er best, avslutter Dennis Busk.
Det ligger altså 25 000 kroner og venter på vinneren i hver av de to konkurranse-kategoriene. I tillegg til en Norgesmester-tittel.

Bror til Vegas-Daniel

I kategorien multikupong med høyest odds er Kevin Yue klar for finalen som ukesvinner 2. Det er bror til Daniel Yue.  Han har både vunnet kretsmesterskapet i gratistipping, som denne uken går inn i Troms og etter det Finnmark, samt NM for Tippelag. Premien der var en reise til Las Vegas.
Kevin aspirerer nok til en plass i Norges beste tippelag.
32-oddseren som til slutt gav ukesseier var sammenskrudd delikatesse av en bong.
-Tanken med spillet var å finne kamper som jeg synes vil vinne. Jeg prøvde endel kamper for å klare å treffe høyest odds. Egentlig gikk jeg for flest vinnerkuponger, for jeg tenkte det var lettere enn høyest odds, forteller Kevin Yue.
Som broren har han sansen for Coolbets mange konsepter.
– Jeg var med i uke 1 også, og jeg synes NM i multikuponger er et veldig moro konsept. Det føles  veldig deilig. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle spille meg til finalen, avslutter Kevin Yue.