Kristoffer best i Coolbets målscorer-konkurranse

Kristoffer Angedal satte imponerende 29 gevinstgivende målscorer-spill i Coolbets målscorer -konkurranse. Premien er å se favorittlaget live. 

Mange vil kjenne igjen Kristoffer Angedal som vinner av Coolbets suksses-konkurranse KM i gratistipping. Angedal ble kretsmester for Sogn og Fjordane, og skal til England på arrangøren Coolbets regning i desember. Der venter fotballkamp og finale mot de andre kretsmesterne.

-Jeg gleder meg til KM i gratistipping. Når det ikke var muligheter for å få med seg United-kamp der borte, var det veldig kjekt å kunne få med seg en treningskamp nå i slutten av juli, sier Kristoffer Angedal.

Les mer: Er dere klare Trøndelag? 

Best i Coolbets målscorer-konkurranse

Angedal snakker om treningskampen mellom Kristiansund og Manchester United på Ullevaal stadion 30. juli. Det ventes full stadion til kampen, som er de røde djevlenes nestsiste test før Premier League-starten hjemme mot Chelsea 11. august. Ole Gunnar Solskjær tar neppe for lett på oppgaven mot kompisen Christian Michelsen og KBK, selv om Inter venter i Champions cup 3. august.

Til kampen mellom Kristiansund og Manchester United sikret Angedal seg to VIP-billetter, som vinner av Coolbets målscorer-konkurranse.

Massive 29 vinnerspill satte Angedal i Målscorer`n.

-Jeg er ofte inne på Coolbet og sjekker hva kampanjer de har gående. Siden Manchester United er favoritt-laget frista premien veldig denne gangen. Jeg har generelt lite erfaring med å spille på målscorer, og har stort sett spilt på kort, corner og HUB tidligere. Nå har jeg absolutt fått øyne opp for det også. Jeg traff ganske bra . Jeg hadde veldig få spill inne den første uka. Når jeg så at 2. plassen bare hadde 4 spill inne, så jeg at det var store muligheter for å komme topp-3, forteller Kristoffer Angedal.

Les mer: Disse er kretsmestere i gratistipping