Anders Buen vant Coolbet-tur til Liverpool

Anders Buen har vært Liverpool-supporter siden 1980-tallet. Takket være rett resultat-tips i en konkurranse venter nå Coolbet-tur til Liverpool på 39-åringen og reisefølget hans. 

39-åringen fra Kongsberg har vært Liverpool-supporter siden slutten av 1980-tallet.

-Det var tippekamp hver helg og Liverpool var jo veldig gode på den tiden. Med spillere som Dalglish, Rush og Barnes var jeg ikke i tvil om hvilket lag jeg likte best. Siden den gang har det kun vært Liverpool for meg, forteller Anders Buen

Reisen siden sist ligamesterskap hos de røde har vært som en berg- og dalbane. Liverpool har vært fryktelig nær et par sesonger. 97 poeng holdt ikke sist sesong mot Manchester City sine utrolige 98. 2013/14-sesongen er kanskje den som fortsatt mange Liverpool-supportere sliter verst med å fortsatt glemme. Sesongen der Liverpools hjemmekamp mot Chelsea kunne sende de røde langt på vei mot det første Premier League-gullet siden 1990.

Det var kampen, der kaptein Steven Gerrard meldte; Dette kan ikke glippe. Så mistet Gerrard festet og slapp Chelsea inn til seieren som spente bein på alle titteldrømmer. City vant to poeng foran Liverpool, som også feilet i nest siste kamp borte mot Palace.

Spiller du poker? Ny Venners Venner-turnering med massiv verdi søndag

Coolbet-tur til Liverpool

Det var en elendig dag for Liverpool-supporter Anders Buen, som i tillegg dundret rett i armene på onkel politi. Det ble sympati og forståelse framfor bot.

-Når jeg hadde landet på Gardermoen, og skulle hjem midt på natta, ble jeg stoppet av politiet. Jeg hadde  kjørt litt for fort, og jeg skulle få en bot for det. Først begynte de å spørre hva jeg egentlig gjorde ute så sent? Jeg svarte at jeg kom fra England. London da eller spurte dem. Nei, Liverpool svarte jeg. Å? Har du vært på Anfield eller? Ja jeg var det, svarte jeg. Så viser det seg at begge politifolka var Liverpool supportere. De sier at det var noe skikkelig dritt at vi tapte for Chelsea, og ikke minst måten det skjedde på. Siden du holder med det rette laget, så dropper vi den bota. Kjør forsiktig og ha en god tur hjem. Vi får heller håpe på 3 poeng i neste kamp, forteller Liverpool-supporter Anders Buen om møtet med lovens lange røde arm.

Langt bedre gikk det da da Kongsberg-mannen kastet inn sitt tips på hvordan det gikk med Liverpool i bortekampen mot Sheffield United. Resultat-tippingen på «Liverpoolhjerter. Liverpool-fansens store samlingsplass på Facebook. Der spillselskapet Coolbet sto for premien til den med rett resultat.

Buen var 1 av 2 tippere med resultat 1-0 til de røde. Av de to var Anders Buen eneste med spillekonto hos Coolbet, som var eneste kriterium for å vinne premien.

Nå blir det Coolbet-tur til Liverpool, to netter på hotell, VIP-opplegg før kamp og førsteklasses plasser på Anfield når Liverpool skal revansjere seg på Napoli 27. november. Anders Buen og reisefølget ser fram mot det som forhåpentligvis blir en ny magisk kveld på Anfield.

– Jeg er veldig glad for å ha vunnet tur til Liverpool. Både jeg og reisefølget mitt ser veldig fram til å oppleve Champions League på Anfield i flomlyset, sier Anders Buen videre.

Les mer: Klart for Fredrikstadmesterskapet i tipping

God på odds og tro på rød sesong

Anders Buen blir dermed andre vinner i Liverpoolhjerter-gruppen på Facebook som vinner reise til Champions League-kampen mot Napoli i november. Andreas Kismul tippet rett resultat mot Chelsea. 

Det vil komme flere premier for de røde på denne Facebook-gruppen fremover. Her gjelder det å følge med.

Liverpool har startet sesongen fantastisk med 7 strake seire i Premier League, og onsdag ble Salzburg slått 4-3 i andre gruppespillkamp i Champions League. Uken etter tapet i Napoli. De røde har ikke bare imponert den siste uken. Ugly wins som mot Sheffield United kjennetegner dog mesterlag.

-Vi har jo startet Premier League feilfritt. Jeg håper vi kan fortsette i samme spor og sikre oss en sårt etterlengtet PL-tittel neste år. I tillegg har vi Champions League hvor vi dessverre åpnet med tap, men her har vi enda 4 kamper til å gjøre det på, så håpet lever fortsatt på begge fronter, fortsetter Anders Buen.

Han er ingen stor gambler, men har fått med seg forskjellene i oddsmarkedet. Det er som kjent lurt å sjekke oddsen før spill settes. Også på Liverpool

-Jeg har hørt mye positivt om Coolbet som spillselskap, og jeg ser stadig at det er Coolbet som gir best odds blant alle bookmakere. Det er veldig bra. Alle ønsker høyest mulig odds på sine spill, avslutter Anders Buen.

Les mer: 18 kommunepoker-fylkesmestere klare for Tallinn