Bjørn Andre Hovden leder NM i odds

Norwich sin 2-0-seier på Goodison Park la grunnlaget for at Bjørn Andre Hovdens trippel til 60 i odds seilte inn til pen oddsgevinst, ukesseier og lederposisjon i NM i odds etter to uker.

35-åringen bestemte seg for en skikkelig høy-oddser av et underholdningsspill til en lang lørdag med Premier League-ball. En trippel til 60 i odds, som sendte Hovden til topps i sammendraget halvveis i NM i odds. I tillegg til å vinne en tur for to til sommerens fotball-EM.

-Jeg var veldig klar for å tilbringe lørdagen med å se på Premier League etter landslagspausen, og bestemte meg for å legge inn en kupong på Coolbet for litt ekstra spenning. Jeg hadde 179 kroner igjen på kontoen, så da passet det seg best med en høy-oddser. Tottenham var lørdagens første kamp. Med ny manager regnet jeg med de ville få en opptur. Leicester har vært i knallform siste tiden. Seier med handicap virket som et ok spill. Godbiten på kupongen var Norwich-seier til 8,80 i odds. Jeg har vel ikke så mye begrunnelse bak denne, annet enn at Everton har vært elendige i det siste. Dessuten var 8,80 i odds veldig bra, sier NM i odds- leder Bjørn Andre Hovden.

Les mer: Er du Norges beste odds-spiller?

Bjørn Andre Hovden på topp

Sør Fron-mannen var ikke med i uke 1 av NM i odds, men kom sent og godt inn i uke 2. 179 kroners innsats betalte over 10 000 kroner tilbake på trippelen, som også sendte Hovden til toppen av sammenlagtlista etter to av fire NM i odds-uker.

Han er ingen erfaren odds-spiller, men liker som mange andre en odds-kupong til tippekampen.

-Det er ikke så ofte jeg spiller på odds. Det er helst når jeg sitter og ser på en kamp, og vil ha litt ekstra spenning. Jeg syns NM i odds er et bra konsept, og moro att man kan konkurrere mot andre spillere. Samtidig som man vinner noen kroner. Nå må jeg selvsagt gå for å vinne mesterskapet sammenlagt også, avslutter Bjørn Andre Hovden.

Odd Magne Bogsveen klatret inn på andre plass i mesterskapet etter å ha satt en 54-oddser på søndag, men det var ikke nok til å true ukesseieren til Bjørn Andre Hovden.

Richard Aaserud satte en 36-oddser i boet, og klatret med sammenlagt inn på tredje plass. Etter en 15,35-oddser i treff i uke 1 av NM i odds. Mossingen Ole Wasenius er på fjerde plass etter sin vinnerbong i den første konkurranseuka.

Populært odds-NM 

Det er Tips og spillselskapet Coolbet som arrangerer årets NM i odds. Det går over 4 uker, der den med høyest odds sammenlagt blir Norgesmester. Det er mulig å levere en daglig kupong, og odds slåes sammen totalt etter fire uker. Norgesmesteren får fete premier og en sjekk på 25 000 kroner.

I tillegg kåres det fire ukesvinnere, der den med høyest odds den uken vinner tur for to til EM2020.

Det var denne premien Ole Wasenius vant i uke 1, og nå altså Bjørn Andre Hovden i uke 2. 558 nordmenn har så langt meldt seg på i mesterskapet.

Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på, og 60.31 i odds er ikke nok til å vinne NM sammenlagt. Dermed ligger det fortsatt to flotte ukespremier i potten. I tillegg til NM-tittel, vinnersjekk og andre premier.

-NM i odds er et populært konsept, og vi har merket stor interesse rundt mesterskapet de to første ukene. Den tredje konkurranseuken starter samtidig som Kommunepoker ruller ut sesong 3 i Østfold, Buskerud og Akershus. Det er Norges største pokerturnering, og et onlinekonsept som passer for alle uansett ferdighetsnivå. 10 euro er innkjøp, og du kan vinne en drømme-pokerreise til Tallinn, sier talsmann Thomas Måleng i Coolbet.

Wild card-oversikten: Bakveien til Tallinn