Benth er Akershus-kretsmester i tipping

Hans Petter Benth kan titulere seg som Akershus-kretsmester i tipping. Han er dermed klar for den store finalen i England. 

Spillselskapet Coolbet startet opp kretsmesterskapet i tipping for to uker siden i kretsene Akershus, Oslo og Østfold. Tre kretsmestere er kåret gjennom to tippekuponger.

I Akershus heter kretsmesteren i tipping Hans Petter Benth.

-Jeg er veldig fornøyd med tipsene mine for runde 1. Der gjorde jeg litt kjapp research i forkant og traff rimelig godt. Når jeg så at man kunne legge inn tips for runde to litt etterpå, så slang jeg bare inn noen midlertidige resultater i den tro at jeg kunne endre dette før første kamp. Det gikk tydeligvis ikke. Derfor ble tipsene for runde 2 ganske dårlige, og jeg ser også at jeg ikke har fått registrert resultatene på to av kampene. De ble da satt til 0-0 i utfall. Noe som ikke akkurat er veldig sannsynlig i lavere divisjoner i Norge. Det irriterer meg også litt at Rosenborg klarte å utligne til 1-1 mot LSK på et lykketreff av Mike Jensen. Det hadde vært deilig å få inn en 1-0 seier der, forteller kretsmester i tipping Hans Petter Benth.

Les mer: Vant tur til Europe League-finalen i Baku

Akershus-kretsmester i tipping

Coolbet kjører også odds på alle lag i lavere divisjoner parallelt med kretsmesterskapet i tipping. Denne uken er kretsmesterskapet flyttet videre til fotballkretsene Sunnmøre, Nordmøre og Romsdal samt Sogn og Fjordane.

Tippekupongene til disse kretsene må være levert inn i dag, men samtidig er det odds helt ned til 5. divisjon og opp til Eliteserien.

Der samme spillselskap kjører 100 prosent tilbakebetaling på Eliteserien. Det betyr markedets høyeste odds.

Alle kretsmestere i tipping møtes til en finale i England.

-En reise til England for å konkurrere mot de andre kretsmesterne høres veldig gøy ut. Jeg ser også at det inkluderer en tur på fotballkamp i lavere divisjoner. Noe som vil være kult å oppleve etter kun å ha vært på kamper i Premier League tidligere, fortsetter Benth.

Han liker konseptet Kretsmesterskap i tipping.

-Et kult konsept. Det kan gi oddstipperne en ekstra interesse, til å dra på kamper for å analysere lokale lag og følge med på kampene. Med god lokalkunnskap kan det også være gode penger å hente på disse kampene. Ofte er det enklere å tippe på enn kampene på høyere nivå, avslutter Akershus-kretsmester i tipping Hans Petter Benth.

Les mer: Fotballens festdag