46 000 kroner til en alenevinner

Ingen har prikket 10 rette i Coolbets Vervebongen de to første ukene. Det betyr mer enn 46 000 kroner til en alenevinner. Her er tipsene for lørdagens 10 kamper du skal prikke rett på. 

“Vervebongen” er et nytt konsept hos Coolbet, der det ikke finnes noen grenser for hvor mye du kan vinne. Jackpoten starter på 25 000 kroner, og den øker med 500 kroner per vervede kunde.

Onsdag ettermiddag er jackpotten oppe i 46 000 kroner, men denne vil vokse ytterligere frem mot lørdag 12.oktober.

For å delta må du verve en venn til å åpne spillekonto hos Coolbet. Deretter blir 500 kroner lagt til i poten. Personen du verver må gjøre innskudd på minimum 100 kroner på sin spillekonto. Vervebongen går hver lørdag, og er på 10 kamper. Jackpoten blir utløst når en eller flere prikker samtlige kamper på bongen. Både du og den eller de du verver deltar gratis.

Les mer: Anders Buen vant Coolbet-tur til Liverpool

46 000 til en alenevinner

Kupongen sist uke ble så tung å løse at ingen klarte å få utbetalt premie. Det ble såpass med overraskelser at flest riktige var 5. Vervebongen har premiegrupper for 9, 8 og 7 rette på henholdsvis 2 500, 1 000 og 500 kroner i tillegg til at den feite vervebong-jackpotten deles på alle med 10 rette.

Eller det blir mer enn 46 000 kroner til en alenevinner.

Leveringsfrist for lørdagens Vervebong er 16:00. Jackpotten vokser selvsagt for hver nye kunde som blir vervet med, slik at den trolig ender høyere enn 46 000 kroner.

Alle kamper er hentet fra PostNord-ligaen. Her er tipsene.

Moss-Arendal

Avdeling 1. Tabellnaboer uten noe mer å spille for. Femteplassen er maksimalt der framme, noe som vil være en opptur for Moss. Arendal går mot en ny skuffende sesong, og mista det hjemme mot Brattvåg sist. H uten noen grunn til å tømme sparegrisen på det utfallet.

 

Florø-Åsane

Avdeling 2. Hjemmelaget involvert i mange jevne bataljer for tida, og ser fram mot en ny sesong på nivå 3 i norsk ball. Åsane med fire strake, og ser bunnsolide ut. Ingen lett plass å sanke tre poeng som gjester i Norges vestligste by. Åsane må gå for seieren et poeng bak tabell-leder Grorud. B.

 

Grorud-Asker

Avdeling 2. Grorud på direkte opprykk, men kjenner pusten fra både Åsane og Fram Larvik i nakken. 1-1 i Bærum sist oppfølger til 0-4 borte mot Kjelsås. Asker uten noe å spille for tabellmessig, men kommer fra fem strake seire. 0-0 i Asker tidligere i år. Reprise? U.

 

Kjelsås-Oppsal

Avdeling 2. Kjelsås fortsatt med heng på opprykk og playoff, men ikke så solide som tidligere i år. Normalt til å stole på hjemme på Grefsen. Kort vei for nyopprykka gjester som har funnet gnisten siste to kamper mot Mjølner og Sotra. Sistnevnte var sesongens første borteseier. Igjen småvrient, men H blir stående alene.

 

Stjørdals-Blink – Fredrikstad

Avdeling 1. Blink sin sesong ser ut som en eventyrreise til OBOS. Ikke vist svakhetstegn og har kvaliteter til å stå løpet ut. Presses av sensasjonen Kvik Halden, og må derfor levere i på papiret tøffe kamper som hjemme mot Fredrikstad og borte mot Egersunds. FFK går mot nok en fiasko-sesong. Det ordet må man kunne bruke når man ser hvilke budsjett og ressurser som satses på opprykk. Så ender man høyst trolig opp som tabelltreer. Siste opprykkstog går her, og Fredrikstad har ikke vært gode under press tidligere. Heldige i Ulsteinvik nest sist. Tap for Moss sist. Siste spiker? H.

 

Les mer: Daniel Vassbund vant Kommunepoker-afterparty

Vidar-Levanger

Avdeling 1. Vidar ser ut til å slå følge med Sola og Byåsen ned i 3. divisjon, men har bare tre poeng å hente inn på super-skuffelsen Bryne. Mange opplagte mangler i dette mannskapet, men her aner vi en liten smell i Stavanger. Levanger går mot nye budsjettkutt med trener på oppsigelse. Ingenting å spille for, og da kan det egentlig gå rett vest. Bokstavelig talt. H.

 

Hødd-Egersunds

Avdeling 1. Hødd tapte 1-5 i den motsatte kampen, men det blir ikke noen reprise av det resultatet her. Moralsk sterk seier sist borte mot Nardo etter det uheldige 1-2-tapet hjemme mot FFK nest sist. Fire strake seire før det. Egersunds 0-3 sist hjemme mot Kvik Halden forteller at heller ikke de har noe å spille for lenger. Nok en vanskelig kamp mellom to lag i et tabell-vakuum. H.

 

Brattvåg-Sola

Avdeling 1. Brattvåg med en solid periode. Først 4-0 hjemme mot Bryne før Arendal ble slått 3-2 borte. Nå kan sunnmøringene spikre neste sesongs plass i PostNord-liga med seier her. Sola tapte for Vidar sist og dermed må det et lite mirakel til for at de nyopprykka berger kontrakten. Vant vårkampen 2-1, men får det knalltøft her. H

Les mer: Morten Wika vant Venners Venner-turneringen

Bryne-Nardo

Avdeling 1. Det er nesten uvirkelig å se den gjørma Bryne står å stamper i. 0-4 i Brattvåg fulgt opp av 0-3 borte mot jumbo Byåsen. Jan Halvor Halvorsen har bare en oppgave her. Sikre tre poeng. Om ikke blir det stress på Jæren de neste ukene. Noe det uansett kan bli om Vidar slår Egersunds. Nardo ikke sikret i teorien, men fryktelig mye skal gå galt om trønderne faller ned. Tre strake tap, men kan få med seg noe herfra. H er fristende å sette, men det er ikke mulig å stole på dette Bryne-laget. Lander på U.

 

Elverum-Alta

Avdeling 2. Tre strake tap gjør at Elverum bare har fire poeng ned til nedrykk. For å slippe en nervepirrende kamp borte mot Oppsal neste runde, bør derfor denne kampen ende i 3 poeng. Langtreisende gjester uten noe å spille for finner kanskje ikke store motivasjonen i de dype skoger en søndag ettermiddag? H på motivasjon.